Connery

LG G5 - en smartphone med udskiftelige moduler

Transformer smartphonen til HiFI-afspiller eller øget kamerafunktion

LG G5 - en smartphone med udskiftelige moduler

Hvis man vil stjæle opmærksomhed fra de andre i klassen, er man nødt til at skille sig ud. Det gælder for de fleste mobilproducenter, og også for LG. 

I år er deres fokuspunkt dog væsentligt anderledes, end hvad vi ellers ser. De lancerer nemlig deres nye falgskib LG G5 - En modulopbygget smartphone. Nu sidder der selvfølgelig nogen, der vil påstå at modul-princippet er set tidligere, det er det også - men ikke fra et brand der allerede har fat i markedet.

Ud over salgspunktet i det modulopbyggede system, har LG G5 også specifikationer der matcher flagskibs-kategorien. Det betyder blandt andet, at den er udstyret med nyeste Qualcomm processor: Snapdragon 820 - et skridt op i processorkraft, der samtidig giver et bedre strømforbrug. Den har også 4 GB RAM, 32 GB hukommelse (op til 2 TB med microSD) og et 5.3" display med QHD opløsning. 

ANNONCE

Modulopbygget design

LG G5 byder på et slim design i en metalkrop, og er udstyret med et udtageligt batteri koblet med modulopbygningen. Hvorofor? Fordi man kan. 

Potentialet for udskiftelige moduler, er ifølge LG ret stort, men til at starte på præsenteres to udskiftningsmoduler: Et Hi-Fi modul fra B&O Play, og et kamera-modul der udbygger telefonen med dedikerede knapper og ekstra batteritid.  

CAM Plus

LG CAM Plus er et alsidig kameramodul, der kan knyttes til batterislottet som leverer et komfortabelt greb og bekvemt kontrol af LG G5 som et kompakt kamera. LG CAM Plus har fysiske knapper til power, luk, optag, zoom, LED display og komfortabel håndgreb. Det tilbyder også intuitiv autofokus og eksponeringslås – funktioner der normalt findes på digital kameraer. Tilsluttet til LG G5, giver det en ekstra batteri kapacitet på 1,200mAh, som tillader længere skud tid hvilket giver mere sjov og fornøjelse.

Hi-Fi Plus med B&O Play

LG Hi-Fi Plus med B&O Play er en innovativ transportabel Hi-Fi DAC lydafspiller, udviklet i samarbejde med B&O Play for at imødekomme kravene fra dem, der elsker top kvalitets lyd, som traditionelt kun har været tilgængelig gennem eksklusive lydafspillere. LG Hi-Fi Plus med B&O Play skiller sig ud med sit simple men elegante skandinaviske design såvel som premium lyd teknologi. Udover up-sampling teknologien der var indlejret i 32-bit Hi-Fi DAC på den tidligere introduceret V10, understøtter LG Hi-Fi Plus med B&O Play 32-bit, 384KHz high-definition lydafspilning. LG Hi-Fi Plus med B&O Play kan bruges enten som et modul med LG G5 eller som en separat Hi-Fi DAC ved at tilslutte det til en hvilken som helst smartphone eller PC.

..Og så har LG også lavet en BB-8 lignende rullende robot!

ANNONCE
LG Rolling Bot
LG G5 Specifikationer

Processor: Qualcomm Snapdragon 820

Billedskærm: QHD IPS Quantum på 5,3 tum (2560 x 1440 / 554ppi)

Hukommelse: 4Gb LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD (upp till 2TB)

Kamera: Standard 16MP, vidvinkel 8MP / Front: 8MP

Batteri: 2 800mAh (utbytbart)

Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow

Størrelse: 149,4 x 73,9 x 7,7~8,6mm

Vægt: 159 g

Netværk: 4G / 3G / 2G

Trådløse tilslutninger: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Type-C 2.0 (3.0 compatible) / NFC / Bluetooth 4.2

Farver: Titan / Gold / Silver / Pink

Lanceres i Danmark til april. Prisen kendes endnu ikke.

Læs mere: LGE.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt