Connery

Lexus vender tilbage til Danmark

Klimavenlige vinde trækker luksusmærket tilbage for at konkurrere i premiumsegmentet

Efter næsten syv års fravær vender Lexus tilbage til Danmark. 

Der er sket en del, siden Lexus i sin tid trak sig fra Danmark, på grund af ugunstige afgiftsforhold - og dermed svigtende salgstal. Danmark er blevet marginalt, bedre på registreringsafgiften - men det er primært på grund af de bedre forhold for hybridteknologier, og den generelt klimavenlige samfundsstemning, at Toyota koncernens luksus-mærke nu finder tilbage. 

Det sker i foråret 2020, hvis alt går efter planen. 

Der er også sket en del for Lexus siden da - mærket har genopfundet sig selv, og selvom grundfilosofierne nok er nogenlunde uændrede, har både design og teknologi rykket sig markant, og Lexus har - lidt som Toyota, fået rystet en del støv af sig. 

Markedet for luksusbiler er også i fremgang i Danmark, og det er Lexus' Danmarks klare vision, at gå ind og skabe et alternativ til de tre store tyskere. 

ANNONCE

I første omgang vil salget af fabriksnye Lexus-biler ske med udgangspunkt hos én ny dedikeret Lexus-forhandler, der bliver placeret på Dynamovej 10 i Søborg. Her vil Lexus København, som forhandleren kommer til at hedde, få et nyt, flot showroom, der bygges efter Lexus’ globale retningslinjer med særligt høje kvalitetskrav for at kunne give kommende kunder den ypperste kundeoplevelse, ikke bare i bilbranchen, men blandt luksusbrands generelt.

"Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det fineste japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, der betyder, at vi altid sørger for at forudse og møde den enkelte kundes specifikke ønsker og behov og behandler enhver med høflighed og opmærksomhed og som en højt værdsat gæst i hjemmet," fortæller den danske Lexus-chef, John B. Hansen.

Lexus rykker ind på det danske marked med seks af deres ti 2019-modeller, alle hybrid-varianter med 4/6 cylindere at arbejde med, heriblandt C-SUV'en Lexus UX, luksus coupéen Lexus LC og den voluminøse Lexus RX. 

Man har endnu ikke fastlagt de danske priser på de modelprogrammet, men vi holder vejret - og venter spændt. 

ANNONCE
Lexus LC - Lexus vender tilbage til Danmark Lexus LC
Del

Seneste nyt

Annonce