Connery

Lexus kommer til Danmark med ny plug-in hybrid

En ny generation af NX-serien baner vejen for Lexus' retur til Danmark

Lexus har nu været på vej til en - påny - fast tilstedeværelse i Danmark gennem de seneste år, en plan der er ansporet af mærkets seneste luksusbiler, der gør brug af hybridteknologi. Og efter en lang coronapandemi, kunne Lexus Danmark slå dørene op til deres første officielle showroom den 12. juni. 

Den dato betød også andre ting i Lexus-regi, for på globalt plan stod den på afsløring af den nye 2. generation af Lexus NX modelserien, en serie der i følge Lexus selv indvarsler en ny retning for design, interør og nye motorlinjer. 

ANNONCE
Lexus NX 450h+ - Lexus kommer til Danmark med ny plug-in hybrid Lexus NX 450h+

De nye Lexus-modeller er ret interessante at kigge nærmere på, for ud over at være flotte biler, giver deres plug-in hybrid-teknologi, mulighed for at skære nogle gode priser, når man har afgiften for el- og el-hybrider i tankerne. 

Lexus NX blev afsløret i fire forskellige varianter:

ANNONCE
Lexus NX 450h+ - Lexus kommer til Danmark med ny plug-in hybrid Lexus NX 450h+

Lexus NX450h+, en plug-in hybrid med 306 hestekræfter og op 63 kilometers kørsel på batteri - med CO2 på under 40 g/km. Den første plugi-in hybrid fra Lexus nogensinde.

Lexus NX350h med fjerde generation af Lexus' hybridsystem. 

Lexus NX350 med firecylindret 2.4 liters turbo-benzinmotor - automatisk gearkasse og firehjulstræk; 279 hestekræfter.

Lexus NX250 med 2.5 liter firecylindret benziner - med 199 hestekræfter.

ANNONCE
Lexus NX 450h+ - Lexus kommer til Danmark med ny plug-in hybrid Lexus NX 450h+

Flagskibet

Nexus NX450h+ er uden tvivl kongen i dette line-up. Plug-in systemet tillader rent elektrisk kørsel med hastigheder op til 135 km/t. Det der adskiller denne plug-in hybrid fra andre, er at benzinmotoren ikke bare tager over på kørslen, men i stedet sætter i gang med et effektivt selvopladende hybridsystem, der holder batteriet kørende - det skulle i følge Lexus give op mod 20% bedre effektivitet end konkurrenterne. 

Pris og tilgængelighed

Priserne er endnu ikke offentliggjort, men Lexus NX introduceres i Danmark i løbet af efteråret 2021, og det er en plug-in SUV, der bliver interessant at holde øje med. 

Den nye Lexus NX kan ses live frem til d. 15. juni i Lexus Københavns nye Brand Store, der åbner i denne weekend, lørdag og søndag fra kl. 11-16, på Dynamovej 10 i Søborg.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce