Connery

Lexus er tilbage på det danske marked: Nu også med priser

Det japanske luksusmærke vender tilbage

Du ved selvfølgelig godt hvad Lexus er, men det er langt fra alle her i landet der er bekendt med den japanske luksusbil - særligt fordi mærket sidst langede en bil på danske nummerplader over disken i 2013. 

Men 2021 står på en genintroduktion til danskerne, og der er sket en hel del siden sidst. 

Lexus er et luksusmærke, som falder ind under Toyotas koncern, og den første Lexus rullede af produktionslinjen i 1989. LS-modellen var nærmest indbegrebet af, hvad japansk håndværkskvalitet kunne præstere af overflod i en bil, og siden da har mærket bredt sig til store dele af verden.

Re-introduktionen af Lexus i Danmark har været et stykke tid undervejs - og Lexus-teamet, som er håndplukket af Toyota Danmark, har haft et langt tilløb, som blev annonceret inden COVID-19 spændte ben for den slags - og åbningen af Lexus Danmark og det første Lexus-showroom i Søborg blev således udskudt fra 2020 til 2021. 

Nu er mærket endelig klar til at sende deres biler ud på landevejene, og priserne på de nye Lexus-modeller er endelig landet i danske versioner. 

Den danske bilpark af Lexus-modeller spænder bredt, og fælles for alle, er at man er opsat på at tage konkurrencen op med de europæiske luksusbiler fra Audi, BMW, Mercedes og Volvo. 

ANNONCE
Lexus UX 250h - Lexus er tilbage på det danske marked: Nu også med priser Lexus UX 250h

Lexus UX

UX fra Lexus er en kompakt-crossover, der er falder ind i det populære segment af luksus crossovers, der også tæller  - Urban eXplorer, er i første omgang tilgængelig i to forskellige motorvarianter:

  • UX 250h: Mildhybrid 2.0 liters benzin + elmotor med samlet ydelse på 184 hk som der starter i 431.500 kroner
  • UX 300e: Elbil 54 kWh med en forventet rækkevidde på 305-315 kilometer med et prismærke på 372.500 kroner
ANNONCE
Lexus NX 450h+ - Lexus er tilbage på det danske marked: Nu også med priser Lexus NX 450h+

Lexus NX

NX-modellen forventes først i landet i slutningen af oktober - det er en bil, der falder ind i den meget populære plug-in hybrid skattekasse. Den er udstyret med en 2.5 liters benzinmotor og en 15.1 kWh elmotor - med en samlet effekt på 306 hestekræfter. 

  • NX 450h+ vil koste fra 558.500 kroner (Beskatningsværdi 455.936 kroner)
ANNONCE
Lexus RX 450h - Lexus er tilbage på det danske marked: Nu også med priser Lexus RX 450h

Lexus RX

Her har vi at gøre med en bil, der herhjemme falder ind i den store kategori af SUV-parken, men som amerikanerne muligvis ville kalde kompakt. De nærmeste konkurrenter anslåes af Lexus til at være biler som Range Rover Velar, BMW X5, Volvo XC90 og lignende. 

  • Lexus RX 450h: Mildhybrid med en kombination af V6-benzin og elmotor. Prisen i den billigste ende lyder på 1.036.500 kroner.
ANNONCE
Lexus ES 300h - Lexus er tilbage på det danske marked: Nu også med priser Lexus ES 300h

Lexus ES

ES er en regulær sedan med en klassisk kombination af komfort og performance. Her er konkurrencen i nærheden af Audi A6 og BMW 5-serien. ES-modellen lander alaene i Danmark i mildhybrid-variant med en kombination af en 2.5 liters benzinmotor og el. 

  • ES 300h: Mildhybrid med ydelse på 218 hestekræfter koster fra 584.500 kroner.
ANNONCE
Lexus LS 500h - Lexus er tilbage på det danske marked: Nu også med priser Lexus LS 500h

Lexus LS

Her er modellen, som hele Lexus-eventyret startede med - dog i den seneste inkarnation, som byder på et mere tidssvarende design og hybridteknologi. 

Luksus-sedanen er kæmpe stor, og kommer med et væld af udstyr, hvor blandt andet massage i sæderne er en af mulighederne. 

  • LS 500h: 3.5-liters V6 benzinmotor og elektrisk mildhybrid med en samlet ydelse på 359 hestekræfter - Firehjulstræk er standard. Denne model starter i 1.762.500 kroner for Comfort-modellen, men kan toppes op i 2.7 millioner kroner med alt i ustyr, ved udgangspunkt i Luxury-modellen.
ANNONCE
Lexus LC 500 - Lexus er tilbage på det danske marked: Nu også med priser Lexus LC 500

Lexus LC

Her har vi at gøre med Lexus sportslige blikfang. LC-modellen er både i Cabroilet- Coupé formgivet som ingen anden bil på markedet, og er en dedikeret køremaskine.

Priserne på denne model er endnu ikke på plads, men bilen kommer med enten samme 3.6 liters V6-hybrid som LS500h eller med en rendyrket 5-liters V8 motor, der yderligere giver bilen en fantastisk smuk motorlyd. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce