Connery

Levi's trækker LEGO ind samarbejde på ny kollektion

Levi's x LEGO

Denimbrandet Levi's har afsløret en ny kollektion, der trækker legen ind i din beklædning. 

Samarbejdet med LEGO er måske et umage team-up, men vi har på det seneste set LEGO branche en del ud mod en voksen livsstil, og det nostalgiske islæt kombineret med den enorme mængde kreativitet, som LEGO afføder, har ikke været et dumt udgangspunkt for en kollektion.

ANNONCE
Levi's trækker LEGO ind samarbejde på ny kollektion

"Dette er sådan et sjovt samarbejde, der hylder selvudfoldelse, kreativitet og nostalgi", siger Karyn Hillman, Chief Product Officer for Levi Strauss & Co. "Det er Levi’s® og LEGO Group, der slår sig sammen for at skabe noget nyt og helt specielt, men unægtelig kendt. Med de customizable byggeplader er Levi’s® nu bogstaveligt talt et nyt, tomt lærred til LEGO Play."

ANNONCE
Levi's trækker LEGO ind samarbejde på ny kollektion

Eksklusivt i kollektionen indeholder samarbejdet den første fleksible LEGO byggeplade. Det er en bøjelig LEGO silikoneplade, hvorpå fans kan skabe deres egne customized designs ved hjælp af LEGO DOTS, som er et nyt koncept, der blev introduceret af LEGO Group tidligere på året. Syet direkte på tøjet, kan man kreere sit eget design ved hjælp af de mosaiklignende fliser, der "klikker" på byggepladerne.

Byggepladen fås som en customizable patch på en vintage stonewash Levi’s® Trucker-jakke, en Dad Crop Trucker-jakke, 501® ’93 Straight Jeans og en serie af hættetrøjer, crewneck sweatshirts og accessories. De customizable byggeplader fra kollektionen kommer med en Levi’s® og LEGO Group taske med 110 LEGO® DOTS, så fans har et legende lærred til selvudfoldelse med utallige muligheder. De grafiske t-shirt's er også inkluderet i kollektionen, og selvom de ikke har de customizable byggeplader, har de en unik co-brandet grafik, der vil begejstre fans af begge brands. 

Tilgængelighed: 

Levi's x LEGO kollektionen launcher d. 1. oktober og vil være tilgængelig online og i udvalgte fysiske butikker. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt