Connery

Levi's fejrer 150 års jubilæum for deres 510-jeans med unikke kortfilm

En hyldest til et par ikoniske jeans!

En af Levi's helt store modeller igennem tiden har og vil altid være deres ikoniske 501-jeans.

Bukserne, som var med til at forme generationer af stil og personlig udtryk - og i 2023 kan de fejre 150 års jubilæum for netop denne model.

For at fejre denne begivenhed har Levi’s lanceret 'The Greatest Story Ever Worn'-kampagnen - en slags fejring hele året med en række nedslag og hyldester i årets løb.

Den seneste hyldest kommer i form af tre små kortfilm, hvoraf to af dem er instrueret af den talentfulde danske filmskaber Martin De Thurah.

Hver film udforsker aspekter af Levi's-historien med alt fra fokus på, hvordan bukserne vandt indpas i 70'erne til historien om en dedikeret Levi's-entusiast, som ønskede at blive begravet iført sine bukser.

Filmene er inspireret og indhyllet i virkelighedens historier som en levende fortælling og hyldest til brandets mangfoldighed og mange år på banen.

"I was intrigued by the challenge to create little stories in a mini format that together tell an even bigger story. Levi's is an iconic brand and being able to celebrate the 150th anniversary alongside my favorite people was a wonderful opportunity.", fortæller Martin de Thurah om projektet.

Du kan se to af hyldest-videoerne, som den danske instruktør har lavet, herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce