Connery

Letvægts-headset

Discovery 640 er navnet på det nye Bluetooth®-headset fra Plantronics, der med sine 9 gram er et af de letteste på markedet.

Design og teknologi er nøgleordene i Plantronics nye produkt

I lancerede Plantronics et nyt produkt i deres sortiment af Bluetooth®-headset. Det nye headset har fået navnet Discovery 640 og er ifølge producenten selv, deres mest avancerede Bluetooth®-headset til dato.
Letvægts-headset
Discovery er et lille og stilrent headset, der med sine 9 gram, er et af markedets letteste. Headset"et sidder direkte i øret og er derfor uden ørebøjle. Det er dog muligt at påsætte en bøjle, der følger med ved køb.

Med taletid på 15 timer og standby-tid på 70 timer, kan man roligt rejse af sted uden at skulle bekymre sig om strømstrik. Er det alligevel nødvendigt, medfølger der en lille og elegant AAA-batteri oplader og 4 telefonadaptere til de mest kendte mærker (Nokia®, Siemens®, Motorola® og Sony Ericsson®). Headset"et er kompatibelt med Bluetooth® V1.1 og V1.2 og understøtter standarderne for håndfri enheder fra alle førende leverandører, inklusive Nokia®, Siemens®, Samsung® og Sony Ericsson®

"Vi er utrolig stolte over dette headset, som er det mest avancerede til dato. Discovery 640 viser til fulde vores nye designinitiativ med fokus på stil, komfort og kvalitetslyd.", udtaler Philip Vanhoutte, Managing Director for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Discovery 640 kommer i en lille, strømlinet boks, hvor der udover headset"et ligger tre ituier og ørepropper i 3 størrelser.

Plantronics Discovery 640 headset er tilgængeligt hos forhandlere og Internetbutikker, til en vejledende pris på 849 kr. (inkl. moms).

Om Plantronics

Plantronics skabte produktkategorien letvægts-headset i 1962 og har siden været leder på markedet for lydudvikling i høj kvalitet. Plantronics har udviklet løsninger til kritiske opgaver - og udviklede bl.a. det headset, Neil Armstrong anvendte i 1969, da han betrådte månen med den historiske sætning: "One small step for man, one giant leap for mankind." Plantronics produkter til kontorer, call centre, mobiltelefoner, underholdning og hjemmebrug gør brugere i stand til at kommunikere nemmere og friere og mere komfortabelt og produktivt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce