Connery

Leonardo DiCaprio skal spille Da Vinci efter heftig budkrig hos filmselskaberne

DiCaprio som den italienske kunster.

Leonardo DiCaprio er noget af en prominent skikkelse i Hollywood. Når han ikke medvirker i den ene storfilm efter den anden, så har han gang i de vildeste ungkarlefester, som efter sigende skulle være ganske, ganske legendariske.

Det er altid spændende at følge med i, hvad skuespillere som DiCaprio vælger til deres projekter, og efter at have vundet Oscaren for The Revenant og desuden arbejdede med klimadebatten i Before the Flood, er han nu klar med en ny biografisk film.

Denne gang kaster han sig over selveste Leonardo Da Vinci - den italienske renæssance-kunstner. I følge Businnes Insider kæmpede Paramount og Univeral i en 'intense bidding war' om at få rettighederne til en biografisk bog om kunstneren skrevet af bestseller-forfatteren Walter Isaacson - manden der tidligere har haft stor succes med biografier af blandt andre Albert Einstein, Benjamin Franklin, Henry Kissinger og Steve Jobs. Bogen udkommer dog først i oktober 2017, så det er vanvittigt hvor populært hans skrevne materiale er.

Leonardo DiCaprio blev efterfølgende det oplagte valg til rollen - og måske det skyldes hans familielegende?

Han er nemlig opkaldt efter Leonardo Da Vinci, hvilket kom på tale efter hans forældre tog til Firenze for at se Uffizi-galleriet i 1974 - DiCaprio, som spædbarn i moderens mave, skulle efter sigende have sparket vildt og voldsomt, da de kiggede på et portræt af Da Vinci.

Meant to be? Det må tiden vise, når projektet kommer på benene og vi får en officiel releasedato.

ANNONCE
Leonardo DiCaprio skal spille Da Vinci efter heftig budkrig hos filmselskaberne
Leonardo DiCaprio skal spille Da Vinci efter heftig budkrig hos filmselskaberne
Del

Seneste nyt