Connery

Leonardo DiCaprio har gang i de vilde "hvor mange kan jeg knalde"-væddemål i Cannes

The Pussy Posse slår til igen

Det er ingen hemmelighed at Leonardo DiCaprio er en gudsbenådet kvindebedårer. Så hvad gør man, når man som Leonardo er inde i en singleperiode, efter opbruddet med megababe Kelly Rohrbach, og alle almindeligt dødelige piger bare kaster sig i grams? Well, men øger indsatsen markant. 

DiCaprio der var i Cannes i forrige uge, har sat rygtebørsen godt i gang (en god ting at sprede lidt, når man sætter et mål som ham), det forlyder nemlig at Leo havde sig lidt af et væddemål med Tobey McGuire:

En anonym kilde, har til det amerikanske blad 'All the Buzz' fortalt om Leos væddemål: "Væddemålet gik på, at Leo på en uge skulle hooke op med hele seks af Victorias Secrets modeller (Red. Se en håndfuld af de Victorias Angels der var i Cannes, i galleriet). Og rygtet lyder også, at han nåede det. "Han beregner at flere af pigerne er friske på trekanter, for at gøre sit mål lettere at opnå. Væddemålet er ret cementeret i Cannes, og alle ved hvad han har gang i!"

Leo er pt den eneste single-fyr i den infamøse pussy posse, der blandt andet tæller Tobey McGuire, Kevin Connolly (Kendt som Eric i Entourage), Jay R. Ferguson (Mad Men), rapperen Q-tip, m.fl.

DiCaprio er i sandhed Hollywoods bro-king. 

ANNONCE
Leonardo DiCaprio har gang i de vilde "hvor mange kan jeg knalde"-væddemål i Cannes
Del

Seneste nyt

Annonce