Connery

Lenovo Yoga Tab 3 Pro [Test]

Hands-on med Lenovos projektor-tablet

6 ud af 6 stjerner

Tabletsalget ramte sit peak for et par år siden, og det er ganske givet at iPads ikke er det øverste på ønskesedlerne i år. Hvorfor? Tablettens levetid er væsentlig længere end vores smartphones, og kravene er ikke nær så høj.

I starten var hypen stor, og alle ville have en tablet, uden helt at være sikre på hvad den skulle bruges til.

I dag ved vi hvad tablets primært bliver brugt til: Stille og rolig sofasurfing og underholdning. Flertallet bruger primært deres til at streame video-underholdning - i sofaen, i sengen, i sommerhuset og endda i badet. Det kræver ikke de vilde specifikationer og batteritiderne er heller ikke et stort problem. Selv de ældre tablets klarer godt ti timer ved blandet brug. 

Alt dette betyder dog ikke at tablet-markedet er udtømt. Selvfølgelig bliver der skiftet ud, og selvfølgelig er der et fåtal der virkelig har brug for bedre specifikationer. Og her ligger der en interessant mulighed i Lenovos nye Yoga Tab 3 Pro. 

ANNONCE
Lenovo Yoga Tab 3 Pro [Test]

Godt lavet og perfekt til underholdning

Yoga-tabletten er bygget til underholdning. Den ene side af ryggen er beklædt med en cylinder, der muliggør ekstra meget batteritid (10.200 mAh), bagsiden er beklædt med kunstlæder, der gør den let at holde ved og mindre modtagelig overfor ridser. Den har indbygget stand, der bijobber som ophæng, og designet er gennemført lækkert i holdbart alu.

ANNONCE

Specifikationerne holder

Hardwaren er også helt med på seneste teknologier. En hurtig Intel Atom quad-core processor, 2 GB RAM, 32 GB hukommelse med mulighed for tilføjelse af op til 128 GB ved hjælp af micro-SD kort. Batteritiden siger op til 18 timer ved blandet brug - godt 10 timer på projektoren, og skærmen er en knivskarp højopløsnings QHD skærm (10,1″- 2560×1600 pixel). Der er indbygget Wi-fi med dual-band understøttelse, så tabletten altid fanger godt signal i et hjem med en nyere router. 

Det er alt sammen godt, og det udgør alt hvad man kan ønske i en nyere tablet, og så kommer vi til udstyrsstykket, der gør Yoga Tab 3 Pro til en vinder...

ANNONCE
Lenovo Yoga Tab 3 Pro [Test]

Indbygget hjemmebiograf

Den cylinder-formede ryg muliggør ikke kun god batterikapacitet, nej. Lenovo har nemlig puttet en lille DLP-projektor i ryggen, en projektor der kan skyde tablettens display op på en hvid væg i op til 70" ved HD-kvalitet. 

Projektoren var også et gimmick på forgængeren Tab 2 Pro, men der var det altså mere en gimmick, end en reel funktion. Projektoren sad i enden af cylinderen, var kun god for cirka 40" og var svær at positionere. Nu er lensen blevet opgraderet, og flyttet ind midt på cylinderen. Den medbyggende stand gør det muligt at indstille projekteringsvinklen, og tabletten er lynhurtig til at regulære billedformat efter vinkling. 

Som projektorer er flest, skal man selvfølgelig befinde sig i et mørkt rum, for at få glæde af funktionen. 

Yoga Tablet 3 Pro er den mest imponerende tablet vi har set i år, og den har forfinet de funktioner som gør tabletten genialt til hjemmet: Standen gør det let at hænge den op i køkkenet, hvis opskrifter står på planen og projektoren gør godnatstreamingen til en reel oplevelse. Forestil dig at sætte din undlingserie på, hoppe i sengen og så projektere den op i 70" på loftet. Ge-ni-alt!

ANNONCE
Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Styresystem: Android

Specifikationer

Skærm: 10.1" 2560×1600 pixel QHD-display

Processor: Intel® Atom™ Quad Core-processor
Vægt: 665 g
Hukommelse: 2 GB DDR3
Lager: 16 GB eMMC-storage med understøttelse af op til 128 GB micro-SD
Forbindelser: 802.11 a/c Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 4G LTE (ekstraudstyr)

Pris: 3.799,- kroner

Læs mere: Lenovo.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt