Connery

Lenovo Yoga 900S

Hands-on med Lenovos top-hybrid

Er du typen der helst skal have det bedste af det bedste? Sådan har vi det nok alle på nogen punkter. 

For Mac-brugere er det ret ligetil, for PC-brugere er det en anelse sværere. Mac-brugeren behøver ikke tage stilling til stil og design, eller specifikationer for den sags skyld, det er allerede klaret for dem. For PC-brugeren er der derimod en række brands, der hver især tilbyder deres take på den ulitmative maskine. I dette tilfælde er det ultrabook'en, eller hybrud-laptoppen, som kategorien stille og rolig har forvandlet sig til. Det er en kategori der betyder på letvægts-bærbare med høj ydelse, fokus på lækkert design og holdbarhed. Med fleksibilitet i form af skærme med forskellige rotationsgrader og selvfølgelig touch-funktionalitet. 

I sådan et produkt skal der indgås kompromiser, og kombinationen af lav vægt, lækre materiale og ønsket om høj performance, skyder prisen godt i vejret. 

En af disse meget fine maskiner, er Lenovos Yoga 900S laptop. Jeg har haft fingrene på maskinen, for lige at kigge - med fingrene, I ved. 

ANNONCE
Lenovo Yoga 900S

Yoga 900S er den nuværende topmodel i den efterhånden velkendte Yoga-serie, der har fuldt roterbare skærme, således maskinen både kan bruges som laptop, tablet og en mellemting. 

I stedet for et gennemgående tema i letvægtsmetaller som aluminium, er 900S konstrueret med en god del kulfiber, der muliggør både en god holdbarhed og også en vægt på lige under et kilo (999 gram). 

Maskinen måler 12.8 mm i højden i sammenklappet tilstand. Det er altså for en laptop der blandt andet praler i 10,5 timers video-playback på en opladning, og den holder det meget pænt. 900S er udstyret med Intels seneste M7 processor og et højopløseligt QHD-display. 

Modellen gør også brug af Lenovos flotte watchband-hængsel. Et hængsel der er svært ikke at blive forelsket i.

Ja, det er måske fjollet, men konstruktionen er så lækker, at din gennemsnitlige MacBook Pro føler sig som en model der er beklædt i forrige sæsons kollektion. 

ANNONCE

Lenovo Yoga 900S

Processor: Intel Core m7-6Y75 Processor( 1.20GHz 1866MHz 4MB)

Styresystem: Windows 10

Skærm: op til 12,5" IPS Multi-touch 2560x1440

Ram: 8.0GB LPDDR3-1600 LPDDR3 1600 MHz

Harddisk: 512GB SSD PCIe

Bluetooth, WiFi, micro-HDMI, 2xUSB+power

Priser: fra 9.999,- til 12.999,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce