Connery

Lenovo Thinkphone by Motorola

En smartphone inspireret af den ikoniske ThinkPad laptop

Det er snart 8 år siden at Lenovo opkøbte Motorola, og selvom begge brands har opereret videre under deres særskilte kompetencer, har det taget noget tid for Motorola at få fodfæste med at lave Android-mobiler. 

De sidste par år, viser dog at Motorola har fundet en formular, der fungerer - og efter at have cementeret en position med vellavede budget-smartphone, er indsatsen på premium-modeller igen intensiveret. 

Den nye Lenovo Thinkphone er et oplagt træk - en smartphone inspireret af Lenovo ThinkPad (Der startede livet som IBM) - den ikoniske forretningsbærbare, med den lille røde trackball i tastaturet. 

I år fylder ThinkPad 30 år - og det markeres med en smartphone, der er optimeret til ThinkPad brug. 

ANNONCE
Lenovo Thinkphone by Motorola - Lenovo Thinkphone by Motorola Lenovo Thinkphone by Motorola

I de store træk er ThinkPhone endnu en fornuftig Android smartphone med high-end processor, men det ekstra lag ThinkPad ses både i designet - og i sikkerhedssoftwaren ThinkShield. 

Designet her er et tilpasset Motorola-design, der har fået kulfiber-look matchende den lækre Thinkpad X1 Carbon laptop - en rød programmerbar sideknap - og det faktum at smartphonen er certificeret efter den amerikanske militærstandard MIL STD 810H. Smartphonen er konstrueret af aramidfiber, fly-aluminium og Gorilla Glass Victus, og kan håndtere fald fra 1,,25 meters højde og en vandtæthed på op til 30 minutter ved 1,5 meters dybde. 

Under det unikke ydre, er det en forholdvis habil smartphone. Den er udstyret med Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, Android 13, op til 12 GB RAM og 512 GB indbygget lagerplads. 

Skærmen er en 6.6" pOLED med FHD+ opløsning og HDR10+. 

Dual-kamera setuppet består af en 50 MP hovedsensor med optisk billedstabilisering og en 13 MP ultravidvinkelsensor, mens frontkameraet er 32 MP

Batteriet har en pæn kapacitet på 5000 mAh og smartphonen er udstyret med både 68 Watt hurtig kablet opladning og trådløs opladning. 

Lenovo ThinkPhone - Pris og tilgængelighed

Motorolas Lenovo Thinkphone har en startpris på 6999,- kroner og det officielle startskud på handlen lyder 23. januar 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt