Connery

Lenovo ThinkPad jubilæumsudgave

Den ikoniske business-bærbar fylder 25

Chancen for at du har stiftet bekendtskab med ThinkPad er ret stor. Op gennem 90'erne og 00'erne, var den det foretrukne redskab for onkler og fædre, der arbejdede med tal i hverdagen. 

I starten hed det IBM, men i de senere år er mærket skiftet til Lenovo, men det gør ikke maskinen ringere. Og for at markere 25-års jubilæet for ThinkPad, har Lenovo smidt en speciel jubilæumsmodel på markedet. 

Modellen kommer med en nyfortolkning af det klassiske design, et lækkert 90'er inspireret flerfarvet logo, baggrundsbelyst ThinkPad Classic-tastatur, og de ikoniske museknapper.  Ud over de klassiske features er jubilæumsudgaven udstyret med alle de nyeste og moderne funktioner. Den kører på en Intel Core i7-7500U-processor, har NVIDIA GeForce 940MX-grafikkort og har en 14-tommers skærm med fuld HD og touch-funktion.

Den originale ThinkPad 700C blev designet af Richard Sapper og fremstillet i Yamato Labs i Japan og så dagens lys den 5. oktober 1992. I løbet af nogle få måneder havde den vundet mere end 300 priser og var blevet et statussymbol blandt førende politikere og forretningsfolk. ThinkPad er siden solgt i 130 millioner eksemplarer. Den har hjulpet opdagelsesrejsende til at nå Jordens fjerneste steder, været med på adskillige missioner i rummet og hjulpet utallige virksomheder til at drive deres forretning. 

Pris og tilgængelighed:

ThinkPad Anniversary Edition 25 vil kunne købes i begrænset antal og er tilgængelig i Danmark nu til en forventet vejledende pris på 14.999 kr. ekskl. moms.

Del

Seneste nyt