Connery

Lenovo og Razer teamer op til fremtidige gaming-samarbejder

Razer-versionerede Y-maskiner er på vej

Lenovo og Razer går sammen om at score PC-gamernes velvilje. 

Samarbejdet bliver indledet med en Razer x Lenovo-maskine der debuterer som prototype til de kommende Dreamhack-turneringer. 

Bag samarbejdet ligger et ønske om at bringe det bedste i både performance, power og accessories til gameren. Lenovo står for systemets design og performance, mens Razer får lov til at sætte deres præg på det, og give gameren en endnu mere opslugende oplevelse end tidligere.  

Maskinerne kommer efter sigende til at tage udsgangspunkt i Leonovos Y-serie, der blev præsenteret i ny indpakning tidligere på året. Y-serien indbyder til modifikation og tweaking i langt højere grad end traditionelle pre-build desktops, indenfor garantien. Ud over et ekstra skud på gamer-designet bliver maskinerne udstyret med Razers Chroma-lys, der giver mulighed for masser af personlig tilpasning. 

Med introduktionen af dette stærke samarbejde på tværs af to kompetente brands, forventer vi at se en masse spændende produkter, der går skridtet videre i at udbyde gode løsninger til gamere. Tidligere forsøg på "komplette gamersetups" fra de større, etablerede producenter, har nemlig ikke vist sig helt så frugtbare. Game on.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce