Connery

Lenovo har annonceret et bæst af en håndholdt gaming-pc

Lenovo Legion Go er en lille gaming-PC med Switch-tricks i ærmet

Håndholdt gaming har aldrig været mere potent end lige nu, mens der på den ene side står en dedikeret konsol som Nintendo Switch, er den lille formfaktor med to aftagelige controllere også et koncept, der har bidt sig fast andre steder i gaminguniverset. 

Seneste spiller på banen er Lenovo, der netop har lanceret deres Legion Go, som en skarp konkurrent til enheder som Asus ROG Ally og Steam Deck

Lenovos bud på håndholdt power-gaming, er en lille Window 11 PC, pakket ind i en micro-OLED skærm og et sæt controllere der ser virkeligh solide ud. 

Maskinen er i bund og grund en Windows 11 PC, der kører med AMD Ryzen Z1 processor og AND RNDA Grafik (Samme grafik-type som PlayStation 5!), beefet op med op til 16 GB RAM og med mulighed for op til 2 TB lagerplads gennem MicroSD memoryslottet.

ANNONCE
Lenovo Legion Go - Lenovo har annonceret et bæst af en håndholdt gaming-pc Lenovo Legion Go

Den 8,8" store touchskærm kan levere en opløsning på 1600p, med en opdateringshastighed på op til 144 Hz - der er altså lagt i ovnen til en lille håndholdt maskine med masser af punch, til både at kunne spille alle dine eksisterende Steam-spil - eller måske det store udvalg på Xbox Game Pass. 

Batteriet i Legion Go er på 49,2 watt-timer - det er samme standard som en rimelig gennemsnitlig laptop - og det skulle gerne udmunde i et par solide timers bærbar gaming, uden adgang til opladning. 

Maskinen har to USB-C udgange og et DisplayPort 1.4 skærmudgang, hvilket betyder at man i praksis også ville kunne tilslutte maskinen til regulært pc-udstyr. 

Hvis man har lyst til at tage gamingen til et mere afslappet sted, kan man evt vælge at koble den håndholdte maskine med Lenovos ny skærmbriller, der blæser en kæmpe virtuel skærm op på indersiden af brillerne. Lenovo Legion Glasses lanceres ligeledes i efteråret. 

Pris og tilgængelighed

Lenovo har i en pressemeddelelse offentliggjort, at Lenovo Legion Go bliver tilgængelig i butikkerne fra november måned 2023 - til en vejledende salgspris på €799 - altså lige knap 6000 kroner. 

ANNONCE
Lenovo Legion Go
?si=vu7VoNzKctgIqicM
Del

Seneste nyt

Annonce