Connery

Lenovo dyrker yoga med Ashton Kutcher

I sidste uge blev en række interessante produkter tilføjet til Yoga-serien.

Lenovo dyrker yoga med Ashton Kutcher

Connerys udsendte var forleden i London, for at kigge nærmere på en række nye produkter fra Lenovo. Der blev ikke afsløret andet, end at det var deres Yoga produktserie det omhandlede. Det passede sådan set meget godt, når nu vi alligevel bruger Lenovo på kontoret.

Det der umiddelbart virkede lidt specielt, var at Ashton Kutcher fremgik som Product Engineer, på mindst et af de nye produkter. I mine øre lød det som et marketingstunt af dimensioner, men er efter præsentationen kommet i tvivl. Ashton var nemlig med til at præsentere den første generation af Yoga produkter, i kølvandet på hans rolle, i filmen Jobs. Det forlyder, at han efterfølgende har været på hold Lenovo, og hjulpet dem med innovation af produktet, og er altså nu krediteret som "Product Engineer".

ANNONCE
Ashton Kutcher med Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Indkvarteret på event-scenen i London, præsenterede Ashton Kutcher og Lenovo, en serie af nye produkter - et par af dem, virkelig spændende.

Lenovo dyrker yoga med Ashton Kutcher

Lenovo Yoga Tablet 2 PRO - Den med projektoren!

Yoga Tablet 2 Pro, er ikke en tablet som du normalt kender dem. 2 Pro er nemlig en 13.3" multimediemaskine, der passer rigtigt godt til familien. Den indbyggede "fod" giver mulighed for multipositionering, og endda ophæng. Der er også en lille fod, til horisontalt brug, which is nice. 

Det helt store udstyrsstykke, finder du dog i cylinder-foden på maskinen, der er nemlig blevet plads til en projektor(!) Det betyder at du med denne tablet, faktisk har en 50" bærbar projektor under armen. Det kan du så toppe med et 2.1 lydsystem fra JBL - Yes, der er blevet plads til en subwoofer.

Tabletten kører på Android, har op til 64 GB lager, 2 GB ram, en 1.86GHz Atom processor, og op til 15 timers batteritid. Og 4G. Nice.

ANNONCE
Lenovo dyrker yoga med Ashton Kutcher

Lenovo Yoga 3 Pro

Lenovo Yoga 3 Pro, er en fuldblods ultrabook, som du kender dem fra de andre high-end produkter på markedet. Ud over det, er det også en convertible, og det betyder at du, ud over normal position, har tilt, telt og tablet positioner - deraf 'Yoga' tilnavnet. 

Yoga 3 Pro er blevet 17% tyndere end forgængeren, og vejer nu mindre end en flaske vand.

En af tingene der har gjort det muligt at lave den så tynd, er urrems-hængslet, der ud over at så ultra cool ud, er lavet af over 800 dele, og i sig selv gør maskinen 3 mm tyndere, end hvad tidligere var muligt. Fik jeg sagt det ser overdrevet blæret ud?

Maskinen har en 13,3" QHD skærm, 8 GB ram, og den helt nye Intel Core M-70 processor. Desuden op til 512GB SSD, 9 timers batteritid og JBL højttalere. 

Forvent en pris på godt over 10.000 for topkonfigurationen, den nuværende 2 Pro, starter nemlig i 9.

ANNONCE
Lenovo dyrker yoga med Ashton Kutcher

Lenovo Yoga Tablet 2

Lenovo har designet en række tablets, der er ret unikke i udseende. De er nu blevet forbedret, og en af de helt store plusser, er muligheden for at vælge en version der kører på Windows 8.1!

Fuld HD skærm, Dolby lyd, 8" og 10" skærme, 8mpix kamera og mulighed for 4G er bare et par af de nye tavlers features.

Tjek flere stats på de fire forskellige modeller her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce