Connery

LEGO world 2019: Millioner af klodser, LEGO filmen 2 og nye, grønne sukker-klodser

Hvis du endnu ikke ved, hvad du skal lave i vinterferien, er det her et godt bud

Vinterferien er i fuld gang, og hvis du hverken har planer om en tur på ski eller at smutte mod varmere himmelstrøg, så er der heldigvis også rig mulighed for at få tiden til at gå i Danmark. Især hvis du har lyst til at finde dit indre legebarn frem. LEGO World står nemlig endnu en gang for døren med flere millioner LEGO klodser i samtlige af regnbuens farver. LEGO World løber af stablen den 14. til 17. februar i Bella Center Copenhagen og er et sandt paradis for alle, der elsker at lege, bygge og bruge sin kreativitet. 

LEGO går grønt 

Den grønne bølge strømmer ind overalt, og LEGO er ingen undtagelse. For første gang i år kan man nemlig bygge med LEGOs helt nye, grønne klodser. Det tidligere Byg-Rød-område er i år forvandlet til Byg-Grønt.

”LEGO klodserne er ikke kun grønne udenpå, men også indeni. Fremtidens bæredygtige LEGO klodser er produceret på polythylene, der er en blød, holdbar og fleksibel plastik lavet på bæredygtigt sukker. På den måde vil vi i LEGO gerne sikre muligheden for at bygge og udfolde sig kreativt til både nutidige og fremtidige generationer, samtidig med at vi passer bedre på vores klode," fortæller Line Ann La Cour, der er projektleder for årets LEGO World. 

LEGO World byder også på forskellige typer af indslag. Alle fire dage bliver skudt i gang med en festlig åbning leveret af YouTube-stjernerne TrierGaming, som også vil underholde alle LEGO fans fra scenen flere gange dagligt.

38 områder fordelt på 18.000 m2 byder på forskellige lege- og byggeaktiviteter, og i anledningen af LEGO Filmen 2 kan du kreere din helt egen Stop Motion film. Hvis du går med en drøm om at blive filminstruktør, får du altså en lille chance her.

ANNONCE
LEGO World 2019

Hvor: Bella Center Copenhagen

Hvornår: 14. - 17. februar 2019 fra kl. 10-17 hver dag. 

Billetter: Kan købes på legoworld.dk eller ved indgangen.  

Del

Seneste nyt