Connery

LEGO vækker Super Mario til live i interaktivt klodsunivers

Super Mario-klodserne er et interessant take på en fysisk gaming-hybrid

Den nye Super Mario serie fra LEGO, er mere end 'blot' et sæt LEGO-klodser med Super Mario branding - og det skulle folk såmænd nok have været interesserede i, men samarbejdet mellem LEGO og Nintendo tager skridtet videre. 

Helt sat på spidsen, har LEGO kreeret en fysisk version af Super Mario spillene - og det kræver en smule forklaring. 

Selve Super Mario figuren er interaktiv, og har et indbygget LED-skærme i mave, mund og øjne, der reagerer på specifikke klodser i de forskellige sæt i serien - og det tilføjer et helt nyt element af gameplay, når man går i gang med at bygge sine helt egne Mario-baner - som en slags fysisk Super Mario Maker. 

ANNONCE
LEGO Super Mario

"Med dagens annoncering er der introduceret 16 LEGO Super Mario sæt, og jeg ser virkelig frem til at finde ud af, hvordan folks spiloplevelse udvides med dem og de unikke powerpakker," siger Takashi Tezuka, Executive Officer og Game Producer hos Nintendo Co., Ltd. "Hver spillers præferencer og fantasi er forskellige. Ved at tilføje LEGO klodser, man allerede har, og forskellige LEGO Super Mario udvidelsessæt til startbanen håber vi, at folk kan skabe mange forskellige Mario-verdener og fortsætte med at nyde dem i det uendelige."

"Reaktionen på LEGO Super Mario har været utrolig," siger Jonathan Bennink fra LEGO Koncernen, Digital Design Lead på LEGO Super Mario.

"Super Mario er virkelig et ikon - og fans har ventet i spænding på frigivelsen af alle detaljer om produktsortimentet. Hele vores sortiment - fra startbane til powerpakker, via udvidelsessæt og figurpakker - er bygget til at vække Super Mario og hans venner - og fjender - til live. Vi elsker, hvor kreative Nintendo- og LEGO fans er, og kan ikke vente på, at de slipper deres fantasi løs, når de skal interagere med Super Mario i den virkelige verden."

ANNONCE
LEGO vækker Super Mario til live i interaktivt klodsunivers

Startbanen er nøglen til at låse op for hele spil- og legeoplevelsen, da det er det eneste sæt, der indeholder den interaktive LEGO Mario figur, som samler mønter på spilbaner skabt af LEGO klodser. 

Alle sæt rummer hver deres række unikke udfordringer og figurer, som fans kan bruge til at lege eller spille mod vennerne med. Ud over udvidelsessættene Kødædende planterutsjebane og Bowsers slot - boss fight, som blev annonceret i april, omfatter sortimentet:

Bevogtet fæstning, Marios hus og Yoshi, Toads skattejagt, Ørken-pokey, Whomps lavaballade og Boomer Bill-crossfire.

Det komplette LEGO Super Mario sortiment blev først lanceret 1. august 2020, men er løbende udbygget. Tjek LEGO Super Mario startbanen på LEGO.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce