Connery

LEGO udbyder "Danmarks sjoveste job"

LEGOLAND søger lige nu 100 familier, som skal teste årets store nyhed

Det er tid til at finde dit indre legebarn frem, når Legoland slår dørene op til sæson 51 med en stor nyhed: LEGOLAND Castle Hotel. Hensigten med det nye LEGOLAND Castle Hotel er at skabe oplevelser, der kan suge gæsterne helt ind i det magiske univers - og hvem er bedre til at svare på, om dette er lykkedes, end gæsterne selv? 

LEGOLAND er på udkig efter 100 testfamilier, som skal komme og bo på de spritnye værelser og hjælpe til med få skabt den bedst mulige oplevelse. 

"Med LEGOLAND Castle Hotel skaber vi et gennemført univers, der kommer til at overgå alt det, vi tidligere har formået. Det bliver et magisk sted for børnefamilier fyldt med eventyr og magi, og derfor er jeg også overbevist om, at børnene vil føle, de har boet på et ægte slot, når de kører hjem igen", siger Legoland direktør, Christian Woller.

I alt er der 142 værelser på LEGOLAND Castle Hotel, og der venter testfamilierne et ophold blandt seje prinsesser, modige drageriddere eller tossede troldmænd.

For at komme i betragtning til jobbet som testfamilie på LEGOLAND Castle Hotel, skal man tilmelde sig lodtrækningen på www.legoland.dk senest den 17. marts. Testperioden er fra uge 13-25. 

ANNONCE
LEGO - LEGO udbyder "Danmarks sjoveste job" LEGO
Del

Seneste nyt