Connery

LEGO Transformers Optimus Prime: Det ikoniske Transformers-legetøj fra 80'erne genoplives i LEGO

Autobots, transform!

Før Transformers var en række eksplosive Michael Bay-film, var det først og fremmest et fantastisk plastiklegetøj fra 1980'erne: Den små robotter - som kunne transformere sig til alverdens køretøjer, et selvsagt hit!

Nu vender Transformers tilbage til legetøjsrødderne, LEGO har nemlig indgået et samarbejde med Hasbro, om at bringe ingen ringere end Optimus Prime til leve i LEGO-klodser.

ANNONCE

Den imponerende model, som er fuldt ud transformerbar fra robot til lastbil består af mere end 1500 dele, og står 35 centimeter høj i robottilstand, mens den alternative lastbil-form tager 15 centimeter af højden på hylden. 

Det nye LEGO-sæt er en replika af det originale legetøj fra 1984, der katapulterede legetøjsfranchiset ud i tegnefilm og senere live-action. 

ANNONCE
LEGO Transformers Optimus Prime (10302) - LEGO Transformers Optimus Prime: Det ikoniske Transformers-legetøj fra 80'erne genoplives i LEGO LEGO Transformers Optimus Prime (10302)

Denne model er en ret speciel sag fra LEGO, der ikke ofte arbejder så direkte sammen med andre legetøjsfabrikanter, som Hasbro Group. 

LEGO Transformers Optimus Prime (10302) blev lanceret juni måned 2022, hvor det fik en vejledende salgspris på 1299,- kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce