Connery

LEGO lancerer gør-det-selv-kunstværker til voksne Star Wars- og Marvel-fans

Hæng dine kreationer op på væggen.

LEGO har lanceret nye elementer i deres LEGO Arts-serie, hvor man får mulighed for at hylde idoler ved at bygge og udstille kunstværker på væggen.


LEGO Koncernen løftede i dag sløret for fire nye LEGO® Art sæt i samarbejde med en række kendte partnere. De fire nye sæt, som er designet til voksne med en forkærlighed for popkunst, giver kreative voksne mulighed for at omdanne deres passion til kunst.

Og hvis du ikke har hørt om konceptet før, så er  LEGO Art sæt tomme byggeplader, som bliver transformeret til kunstværker ved hjælp af små LEGO klodser. Hvert sæt kan bygges på en række forskellige måder, så de afspejler personligheden hos den, der bygger.

De to mest interessante muligheder på den nye kollektion her:

LEGO® Marvel Studios Iron Man

Fans af Marvel-universet kan nu styrke deres superhelt med en MARK III, HULKBUSTER MARK I eller MARK LXXXV panserdragt og lytte til det medfølgende soundtrack med fortællinger fra Marvel-eksperter. Kombiner tre sæt for at skabe det ultimative Iron Man kunstværk.


LEGO® Star Wars™ The Sith™

Med dette 3-i-1 portrætsæt fra en fjern, fjern galakse kan voksne fans hylde Kraftens mørke side med Darth Vader™, Darth Maul™ og Kylo Ren™ eller kombinere tre sæt og skabe den ultimative Darth Vader™ vægkunst. Det medfølgende soundtrack sikrer, at Kraften er med fans, mens de skaber deres helt eget kunstværk og lytter til lydspor fra filmene og sjove fortællinger fra skaberne bag Star Wars™.

Tjek dem ud i galleriet og gå på opdagelse i LEGO Art universet der løbende udbygges. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt