Connery

LEGO lancerer for første gang et Super Mario: Mario Kart-sæt

Ikonisk!

LEGO har netop løftet sløret for en ny og spændende tilføjelse til deres Super Mario-univers. Under Gamescom 2024 præsenterede LEGO deres første Mario Kart-byggesæt, hvilket markerer et banebrydende samarbejde mellem den ikoniske legetøjsproducent og Nintendos elskede racerspil. Denne lancering er særligt interessant, da det er første gang, Mario Kart bringes til live i LEGO-klodsernes verden.

De seks nye byggesæt giver fans muligheden for at opleve Mario Kart på en helt ny måde. Med figurer som Yoshi, Donkey Kong, Toad og Baby Mario bliver det muligt at skabe sine egne Mario Kart-løb hjemme i stuen. LEGO har formået at kombinere den digitale spiloplevelse med den fysiske leg, hvilket giver både børn og voksne en unik måde at udforske det velkendte univers på.

Lanceringen er planlagt til den 1. januar 2025, og sættene lover at byde på en dynamisk byggeoplevelse. Hvert sæt kommer med interaktive elementer og tilpasselige køretøjer, så fans kan skabe deres egne versioner af de ikoniske Mario Kart-løb. Blandt de mest iøjnefaldende sæt er Baby Mario vs. Baby Luigi i en ballonkamp samt Toad's Garage, hvor man kan tilpasse sine karts. Disse sæt henvender sig til aldersgruppen 7 år og op, med varierende kompleksitet fra 133 til 823 klodser.

Simon Kent, Design Director hos LEGO, udtrykte stor begejstring over den nye serie: "Vi er utroligt glade for at kunne tilføje denne nye dimension til vores LEGO Super Mario-univers. Vi kan næsten ikke vente på, at byggerne skal bringe Mario Kart-racerløbene til live derhjemme."

Priserne på de nye Mario Kart-sæt vil ligge mellem 10 og 80 dollars og vil være tilgængelige på LEGOs officielle hjemmeside fra januar 2025.

Skal børnene lige indoktrineres, eller skal nostalgien stimuleres? Tjek dem ud her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt