Connery

LEGO er på vej med Friends-sæt (Opdateret)

Den legendariske sitcom bliver mere klodset

Opdateret: LEGO har nu afsløret deres kommende Friends-sæt: LEGO Friends Central Perk. Samlersætet der lanceres i forbindelse med fejringen af tv-seriens 25 års jubilæum, bliver en replika af stamcaféen Central Perk, i et set der består af 1070 klodser, og syv minifigurer, der foruden holdet af venner, også har Central Perk-ejeren Gunther. 

Central Perk sættet inkluderer en række ekstra elementer, Rachels serveringsgrej, Joyes pizzaæske og 'man bag', Chandlers laptop, Pheopes guitar og Gunthers.. kost. 

Sættet sælges fra 1. september på LEGO.com, og prisen lyder på 649,- kroner.

Original: I hvad der bedst kan beskrives som en let genkendelig teaser, har LEGO netop afsløret, at de et på vej med et nyt sæt - eller i hvert fald minifigurer, inspireret af tv-serien Venner/Friends. 

I teaservideoen, ser vi opsatsen med den ikoniske sofa og vennerne med ryggen til, som også er en del af den originale åbningssekvens til serien. 

ANNONCE

"The one with the LEGO bricks" - Coming soon. 

Det er ikke første gang, at LEGO forsøger at transformere en tv-serie til klodser, det er blandt andet sket med The Big Bang Theory, Stranger Things og selvfølgelig The Simpsons. 

LEGO er på vej med Friends-sæt (Opdateret)
Del

Seneste nyt

Annonce