Connery

Lee West anbefaler: 3 vanedannende mobilspil

Vanedannende gaming på din smartphone

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du skal få togturen eller venteværelsets besøg til at gå med, så har vi fundet tre gode eksempler på vanedannende, tidsfordrivende mobilspil.

Lee West anbefaler: 3 vanedannende mobilspil

Legendary: Game of Heroes

Match puzzle-genren er populær, men ofte fyldt med elementer, der henvender sig til et publikum, der sjældent gamer for alvor. Med Candy Crush Saga har spilfirmaet King indtaget (og hjernevasket, vil nogle nok mene) en hel generation af mobilspillere med farveladeglade figurer, der skal matches – alt i mens en Game Over-skærm forsøger at hive penge ud af lommerne på spilleren. Det forsøger firmaet N3twork at lave om på med Legendary: Game of Heroes - sådan da. Det er ikke fordi, titlen eller for den sags skyld mekanikkerne er synderligt opfindsomme - til gengæld skal man nu matche figurer i drabelige kampe mod zombier, orker og andet godtfolk. Der er skruet op for fantasy-hanen og samlerkortsmanien, når man som en gruppe krigere går på eventyr og foretager sig stort set det samme som i Candy Crush - bare med en god dosis rollespilselementer tilsat. Trænger du til en match puzzler med mere variation og dystre figurer, er dette valget.

Lee West anbefaler: 3 vanedannende mobilspil

Riptide GP: Renegade

Så skal der pløjes bølgeskorper, mens futuristiske vandscootere bliver fintunet og modstandere får baghjul. Riptide GP: Renegade er det tredje udspil i en gennemført serie med fokus på ræs. I Riptide får dit fartøj et boost til hastigheden hver gang, du laver tricks, hvor man hurtigt føler sig henkastet til Nintendo-klassikeren, Wave Race. Der kan spilles online mod virkelige modstandere, sejles om kap mod computeren eller naturligvis kæmpes om hæder og ære med og mod ens venner. Hvor Riptide brillerer, er ved mængden af grafisk lir og indstillingsmuligheder. Har du den nyeste mobile hardware, er dette spillet, du hiver frem for at vise, hvad din iDims eller Android kan præstere. Heldigvis er det også et spil, du hiver frem, når du vil have fed arcade-underholdning, der fungerer så godt, at man næsten kan dufte fritterne. Kort sagt: Fart, fremtidsræs og fritter i en lækker pakke.

Lee West anbefaler: 3 vanedannende mobilspil

He-Man: Tappers of Grayskull

Frem med benvarmerne! Knap en Pepsi Free op! Smæk den nyeste Iron Maiden-LP på afspilleren og giv den gas! Nu skal tiden skrues tilbage til firserne, dengang tegneserien, figurerne og alt det andet Mattel-lir med muskelbundtet He-Man var på sit højeste. Der er dømt retro, der kilder alle de rigtige steder, hvis du stadig kan huske kampen om Eternia mellem den blonde Prince Adam og skeletskurken, Skeletor. Alle de kendte figurer dukker op på gæstevisit, og som spiller er din opgave at trykke på skærmen som besat. He-Man: Tappers of Grayskull er nemlig bygget på cookie clicker-genren, der i bund og grund handler om at trykke så meget som muligt og ikke meget andet. For hvert tryk slår du på dine modstandere, og når fjenderne er smadret til plukfisk, får du en belønning, der gør, at du slår endnu hårdere, når du næste gang trykker på skærmen. Det er så dumt og så vanedannende. Man kan næsten kalde det spilverdenens svar på crack.  

Del