Connery

Ledningsfri larm: 4 Højttalere i fedt design

God lyd, gode features og fedt design - og lidt til enhver tegnedreng

Ledningsfri larm: 4 Højttalere i fedt design
Ud over GOD LYD, er der to ting, der bliver vigtigere og vigtigere for højtalere i dagens Danmark: De trådløse features og et fedt design.
Vi har fundet et par gode bud på trådløs lyd anno 2014 - Her er lidt for enhver pengepung!
Ledningsfri larm: 4 Højttalere i fedt design

Libratone Loop

Den lille tallerkenformede højtaler, der er iblandt den nye generation af dansk design, har for nylig vundet en Red Dot Design Award, og det er den 3. internationale award, Libratone mærket trækker hjem. 

Loop er en fed lille sag, der ligesom de øvrige højtalere fra brandet, er trådløs og beklædt med farvet filt, der kan skiftes efter smag.

Tjek også alternativet Libratone Zipp, der passer perfekt til det kommende sommervejr

Libratone Loop koster fra 3699,- 
ANNONCE
Ledningsfri larm: 4 Højttalere i fedt design

MiniPod Bluetooth

Podspeakers er endelig kommet med Bluetooth udgaven af deres opsigtsvækkende varemærke. Sidste år legede vi med lillebrødrene MicroPod og SmallPod, og var ganske tilfredse. Hvis du vil have et sæt højtalere som kæresten ikke smider ud, kan du hoppe på alle her i artiklen, men skal du samtidig have stereo-lyd, er MiniPod et fedt valg.

MiniPod Bluetooth koster 4999,- og forhandles i Danmark af HiFI-klubben.
ANNONCE
Ledningsfri larm: 4 Højttalere i fedt design

Creative MUVO

MUVO lagde i starten af 00'erne navn til en utrolig populær MP3-afspiller serie. Men. Standalone MP3-afspillere blev spillet af banen af iPhone og smartphones, og derfor er produktnavnet nu blevet støvet af, og Creatives serie af trådløse højtalere har overtaget det. Smart muve.

Med to kraftige 3-tommer fuldtoneenheder og Creatives egen BasXPort™ teknologi, er Creative MUVO-serien i stand til at levere den mest kraftfulde lyd for en bærbar højttaler i sin klasse, med ren, robust og højtydende bas. Kabinettets moderne geometriske design gør det både stabilt og forhindrer ”kasselyd”.


MUVO 20 kommer i de stilsikre farver sort og hvid, og koster 599,-

ANNONCE
Ledningsfri larm: 4 Højttalere i fedt design

BeoPlay 9

Dette stilsikre musikanlæg har netop fået en lille designopdatering, og fåes nu i komplet sort, med ben af mørk valnød.

BeoPlay A9 streamer både gennem AirPlay med iOS-enheder og gennem DLNA med Android-enheder. Under overfladen er det fyldt med markedets mest avancerede teknologi, og med den nylige tilføjelse af Spotify Connect giver BeoPlay A9 øjeblikkelig digital adgang til over 20 millioner sange ved et tryk på en enkelt knap.

B&Os Play-serie er billigere end hovedserien, men et anlæg til 14.999,- er stadig i den høje ende. Pricey, men vildt lækkert.
ANNONCE
Del

Seneste nyt