Connery

Leder du efter en dekorativ smart-pære med RGB-lys? Ledvance har svaret

Ledvance SMART+ filament er næsten en alt-i-en løsning

Hvis du læser om lyskilder på dette site i året 2022 kan du være helt sikker på at der er smart home-funktionalitet involveret, og det gælder også når snakken falder på Ledvance. Udspringeren af det tidligere Osram har på kort tid bygget et enorm produktkatalog over smart-home pærer og lamper, der er klar til at gå i clinch med etablerede navne som Philips Hue, Lifx, TP-Link og Wiz. 

En af de mere unikke produkter som Ledvance for nyligt har sendt på markedet herhjemme, er en multianvendelig "filament"-pære, der dykker ned i trenden med at få LED-lys til at have et udtryk der på retroagtig vis sender tankerne tilbage på den gode gammeldags glødepære. 

ANNONCE
Ledvance Smart+Lighting RGB WiFi - Leder du efter en dekorativ smart-pære med RGB-lys? Ledvance har svaret Ledvance Smart+Lighting RGB WiFi

Den slags er der allerede en del af på smart-home hylderne, men hvad Ledvance gør anderledes er en pæn styrke: Foruden at kunne levere lys i det hvid-gule farvespektrum, er den nemlig også udstyret med særskilt RGB-LED lys. Det betyder at vi her har en multicolor smart-pære (set før) der implementerer den eftertragtede funktion i et filament-look (ikke set før). 

De smarte pærer fra Ledvance Smart+Lighting-serien styres direkte gennem wifi-forbindelse, og har altså ikke brug for en dedikeret zigbee-hub som nogle andre smart-systemer benytter sig af - det har sine fordele og ulemper, og mens du eksempelvis ikke kan integrere det direkte til en Phillips Hue-hub, kan du i stedet koble pærerne direkte til smarthome styring ved hjælp af en Wifi-forbindelse i hjemmet og smart-home styring gennem Google Assistant eller Amazon Alexa. 

De smarte pærer har foruden et væld af farver, (selvfølgelig) også mulighed for at kunne dæmpes i vid udstrækning - ligesom de kan indstilles til at køre på et væld af forskellige rutiner og scener gennem Ledvances egen app. 

ANNONCE
Ledvance RGB-filament i Globe-design - Leder du efter en dekorativ smart-pære med RGB-lys? Ledvance har svaret Ledvance RGB-filament i Globe-design

Multicolor filament-pærerne fra Ledvance kommer i nuværende form kun til E27-fatninger, men findes i flere forskellige designs, blandt andet Edison-formen og den mere klassiske globus-form. 

Vejl salgspriser for disse smart-home pærer er € 30 (ca. 225 kroner) men er spottet hos flere forhandlere til endnu skarpere priser.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce