Connery

Leave the World Behind: Pæn streamingstart for ny apokalypsefilm

Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon og Ethan Hawke er klar i ny Netflix-satsning

Du tonser afsted med 160 km/t på motorvejen, fordi, verden som du kender den er ved at bryde sammen. En apokalyptisk situation. Problemet er bare. Denne gang er det ikke aliens, det er ikke zombies, det er ikke en naturkatastrofe, og det er heller ikke en usynlig, smitsom sygdom. 

Det er et verdensomspændende, next-gen cyberhacking-angreb, og ved du hvad der så er noget pisselort på motorvejen? Autonome hackede Teslaer!!! (Se traileren)

Sådan ser en af de mere intense scener ud i Netflix' nye weekendbasker 'Leave the World Behind'. 

ANNONCE
Leave the World Behind - Foto: JoJo Whilden/Netflix - Leave the World Behind: Pæn streamingstart for ny apokalypsefilm Leave the World Behind - Foto: JoJo Whilden/Netflix

Leave the World Behind er baseret på en bog af samme navn, tilpasset og instureet af Mr. Robot-skaberen Sam Esmail. 

Historien starter, hvor en familie har lejet et luksushus over weekenden, Airbnb-stil, da et par der påstår at vær ejere af huset dukker op. Det kulminerer så i en delt panik, da et verdensomspændende cyberangreb sættes i gang, med katastroferne ventende lige rundt om hjørnet.

Den nye postapokalyptiske film, der netop har ramt streameren er udstyret med et helt sublimt cast af skuespillere, bestående af blandt andet Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke og Kevin Bacon. Men er den noget ved. 

Varm anmelder-start for en Netflix-film

Lige siden traileren rullede ud, har filmen været på vores watch-list, og mens vi simpelthen har haft for travlt til at få den set - endnu, har vi været ude og kigge på, hvad andre anmeldere har givet filmen. 

Filmen har i skrivende stund en IMDB-rating på 7/10 - hvilket ikke er dårligt for apokalypse-genren - Rotten Tomatoes har givet den en certificeret 'frisk'-score på 75%, mens brugere af sitet trækker den op mod 80%. 

Rolling Stones anmelder roser filmen til skyerne og siger, at den lige så godt kunne have været en dokumentarfilm med filmstjerner (På en god måde?), "mens Vanity Fair kalder filmen for en trist og rystende oplevelse, på den mest forfriskende måde."

Det tyder altså på, at vi har en god tænkefilm på plads, der måske for en gangs skyld har et mere realistisk take på "maskinerne overtager verden" - ikke at der på nogen måde er noget som helst galt med Terminator!  

Leave the World Behind kan streames på Netflix fra 8. december 2023

ANNONCE
Leave the World Behind - Trailer
?si=CtIaj-1SbI4Gw_LZ
Del

Seneste nyt