Connery

Leak: Nu kan du se fotos af Samsung Galaxy S9 før tid

Tjek de nye Samsung-telefoner

På det seneste har Samsung ikke haft det store held, til at holde deres telefoner hemmelige op til de store produktafsløringer. 

I aften er der opslået en stort anlagt pressekonference, med fokus på præsentationen af den næste Samsung Galaxy. Det er den slags præsentation, der livestreames og ligesom Apples Keynotes, gerne skulle skabe wow-effekt og overskrifter, når nyheden breaker. Hvis man gerne vil opnå den effekt, er det dog forholdsvis vigtigt, at de overraskelser man har i ærmet, rent faktisk er overraskelser. 

I løbet af de seneste 24 timer er den kommende Samsung Galaxy S9 blevet afsløret af flere uafhængige kilder. Det er allerede over en måned siden, at specifikationslisten på S9 blev lækket. 

ANNONCE
GSMArena - Leak: Nu kan du se fotos af Samsung Galaxy S9 før tid GSMArena

Det er øjensynligt Galaxy S9 og Galaxy S9+, der er tale om. 

Selve feature-delen er selvfølgelig noget vi har til gode til i aften, men designet er blevet afsløret. Der er ikke de helt store forskelle, i forhold til sidste års hit Samsung Galaxy S8

Ud over billederne fra GSMarena, er der også dukket en lækket præsentationsvideo op, der showcaser telefonens avendelighed overfor business-kunder. 

ANNONCE

Tilbage kan man så sidde og tænke over, om lækket er et styret marketingstunt fra Samsungs side, eller om de trænger til at få ryddet godt og grundigt op i, hvilke samarbejdspartnere de stoler på. 

Del

Seneste nyt

Annonce