Connery

League of Legends finale kommer til Danmark

2018 EU Spring Finals

Med de seneste par års eksplosive vækst i kommerciel esport, er der kommet tryk på de store turneringer. Tilskuerantallet stiger og stiger, og det samme gør interessen for at afholde events. 

Derfor er det ret cool, at Danmark er vært for årets europæiske League of Legens Finale, den 7. og 8. marts. 

Det sker i Royal Arena, København. 

Med mere end 100.000.000 månedlige spillere på verdensplan, er League of Legends et af de absolut mest populære spil globalt. Det store mesterskab afholdes i weekenden den 7-8 april, hvor man kan opleve de fire bedste hold kæmpe for europæisk dominans, mesterskabs point samt en plads til 2018 Mid Season Invitational. Efter en af de mest spændende sæsoner i EU LCS historie, må man endeligt ikke gå glip af 2018 EU Spring Finals. 

 
Information om event
Den Europæiske League of Legends Championship Series (EU LCS) Spring Split Finale inkludere de fire bedste hold i Europa som konkurrerede i sidste runde af playoffs.  2018 sæsonen er opdelt i et henholdsvis Forår og Sommer Split som hver strækker sig over ni uge, i den regulær sæson samt tre uger med playoffs. Kampen for en tredjeplads finder sted lørdag den 7. april, og med finalerne søndag den 8. april i Royal Arena, København. 
 
Hvad er der satset?
Vinderholdet bliver foruden en pengepræmie og mesterskabs points, også tildelt titlen "Spring Split champions” er viser at de er det bedste hold i Europa. Dette giver også adgang til deltagelse i den første internationale League of Legends begivenhed i år, hvilket er Mid Season Invitational som vil blive holdt i Berlin og Paris.
 
Tredjepladsen vil sikre sig en plads til 2018 Rift Rivals turnering, som bliver holdt til sommer, det er en kamp om dominans i mellem de 3 bedste hold i Europa vs de 3 bedste hold i Nordamerika.
 
Bonus-info: League of Legends bliver spillet i over 1.3 milliarder timer om måneden, og har over 100 millioner aktive spillere om måneden siden september 2016.
 
ANNONCE
Se stemningen fra sidste år her:
Billetter

Billetter kan købes nu, via Ticketmaster. Priser fra 200,- kroner. 

Del

Seneste nyt

Annonce