Connery

Lavpristelefon fra Motorola

Motorola vælger nu at satse på lavpristelefoner med høj standbytid, rettet mod det asiatiske marked

Lavpristelefon fra Motorola
I en tid hvor det er et must at have dyre telefoner med et hav af funktioner, såsom megapixelkamera, 3G teknologi, mp3-afspiller osv., vælger Motorola i stedet at satse på lavpristelefoner. Motorola vandt nemlig for nylig en konkurrence, som gik ud på at udvikle den første mobiltelefon til en pris på under 30 dollars, eller omkring 200kr.

Med den nye lavpristelefon, C113a, regner Motorola med at komme ind på markederne i blandt andet Bangladesh, Pakistan og Indien, hvor kunderne ikke har mulighed for at købe de allernyeste modeller, men stadigvæk har brug for en mobiltelefon.

Selvom der er tale om en lavprismodel, så er det alligevel lykkedes for Motorola at udvikle en telefon, der har en taletid på 450 minutter, og helt op til 330 timers standbytid, eller det som svarer til omtrent 14 dage. Vægten på telefonen er 86.3 g og af funktioner kan nævnes lommeregner, alarm og stopur.

Præmien for at vinde konkurrencen er en kæmpeordre fra 10 mobiloperatører, som lyder på 6 millioner eksemplarer af Motorolas nye lavprismodel.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce