Connery

Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Mangler du lige et par ting på listen?

Vi er ved at nærme os juleaften, og det betyder ofte, at langt de fleste mænd beslutter sig for at komme op af stolen og få panik-handlet de sidste ting ind. Derfor har vi lige givet et lille overblik over nogle last-minute-muligheder - denne gang med afsæt i Star Wars!

Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Star Wars Jedi Challenges – Et nyt augmented reality-spil til smartphone

Nu kan du selv lege jedi med et AR-spil, som forvandler din smartphone til dit eget alternative univers. Med nogle små fikse manøvre og et par træninger med et kosteskaft er du klar til at dræbe Stormtroopers!

Pris: 2229 kroner.

 
Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Star Wars: The Last Jedi-kollektion

ASOS har slået sig sammen med Star Wars på den nye Episode VIII, The Last Jedi, og skabt en tøjkollektion, som er ret fed. Kollektionen, som blev lanceret i slutningen af november, består af både farver og print, der er inspireret af hjelmene fra X-wing fighter-piloterne. Men vi snakker ikke full-nerd-design, hvor nogle måske vil se tøjet som ‘hjemmetøj’ - designet er minimalistisk, gennemtænkt og uden tvivl wearable for alle!
 
Pris: Starter fra 184 kroner
 
Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

The Last Jedi-sæson til Battlefront II

Hvis du ikke allerede har prøvet kræfter med Battlefront, så er det en ret fed spiloplevelse - og hvis du var vild med The Last Jedi, så kan du nu dykke ned i et spilunivers, som tager historien videre fra filmen i sit eget lille univers. Selve den første er gratis, hvis du allerede har Battlefront II, så kom i gang med at få fucket The First Order op!
 
Pris: Gratis sæson (419 kroner for Battlefront II)
 
Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

OnePlus har lanceret deres nyeste model med et lille twist for alle de fans, som elsker Stjernekrigen. Med små subtile designvariationer - eksempelvis er udseendet inspireret af planeten Crait fra Star Wars: The Last Jedi. Telefonens bagside er malet i Crait White med Star Wars logoet trykt på bagsiden og telefonen har et skræddersyet software-tema, som giver dig Star Wars for alle pengene. May the Force be with you!
 
Pris: 4499 kr
 
Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Star Wars-collab med STANCE

Tøjmærket STANCE har udnyttet deres ret så opfindsomme farvestreg og sprælske design til at skabe nogle unikke Star Wars-sokker og underbukser. Strømperne har et fedt design med forskellige karakterer såsom Darth Vader og BB-8, mens underbukserne har nogle ret detaljerede designs fra eksempelvis isplaneten Hoth - det er lidt som et lærred! Og så gør det sådan set heller ikke noget, at de er komfortable som bare pokker!
 
Pris: Et enkelt par koster fra 135 kr. Box Sets koster fra 406 kr. og op til 2.300 kr. Underbukser koster fra 169 kr.
Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Star Wars 1-6 (Blu-ray)

Dette er selvfølgelig et musthave, hvis din sofahylde ikke allerede har denne boks stående - så kan du både nyde den originale trilogi og bande lidt over den mellemste. Den indeholder selvfølgelig ikke Rogue One eller de to nyeste film i den nye trilogi - men du kan godt regne med, at du først kan få en Ultimate Collection til 2020 eller senere. Så hvorfor ikke lige nappe klassiker-boksen i mellemtiden?

Pris: 499 kroner 

Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Star Wars år for år: En visuel krønike (Bog)

Mangler du lige en lækker coffee table-bog, så er denne krabat en sikker vinder med alt fra tidligt artwork til fede billeder fra settet - den perfekte bog, som udforsker den famøse franchise grundigt og giver dig fun facts og ting, du helt sikkert ikke kendte til i forvejen!

Pris: 499 kroner

Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Chewbacca-kølere til din håndbajer

Mangler du også lige en smart løsning til at holde din øl kold, og samtidig vise verden, at du er en episk Star Wars-fan? Så kan du nu få et par dåsekølere med Chewbacca-pels - den holder din øl kold og dine hænder varme!

Pris: 50 kroner - se mere herunder:

Can Huggers - Star Wars - Chewbacca Fur New Huggie Koozie 14006
Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Millennium Falcon-ølåbner

Behøver vi at sige mere? En ølåbner formet som Millennium Falcon? Han Solo ftw!

Pris: 46 kroner

Star Wars Millenium Falcon Metal Bottle Opener - NEW!

Last-minute julegaveønsker: Star Wars-edition

Millennium Falcon Bluetooth-højttaler

Det er nu ikke fordi, at verden mangler flere Bluetooth-højttalere - men hvis man er hardcore Star Wars-fan, så er den her ret fed. Og så lyser den op, når du spiller musik!

Pris: 387 kroner

eKids Star Wars Millenium Falcon Wireless Bluetooth Speaker
Del

Seneste nyt