Connery

Lashana Lynch skal efter sigende overtage 007-titlen efter James Bond

Say what?

Der har været massive rygter og kampagner i gang, for at finde ud af, hvem der skal overtage Bond-faklen efter Daniel Craig. Idris Elba, Tom Hardy og Benedict Cumbertbatch... 

Men nu er der dukket en ny mulighed op. 

Eller, det vil sige, rygter fra settet af optagelserne af 'Bond 25', vil vide, at det er en kvinde, der i den nye film går under kodenavnet 007. 

Det forlyder nemlig, at Lashana Lynch (kendt fra Captain Marvel), der pt figurerer på rollelisten som karakteren Nomi, er den nye agent, der optræder med Bonds kodenavn. 

Historien kommer fra kilder tæt på optagelserne, der har talt over sig til den britiske avis The Daily Mail

M kalder den '007' over radioen, og ind på scenen træder Lashana Lynch. 

"It's a popcorn-dropping moment. Bond is still Bond but he's been replaced as 007 by this stunning woman.

Bond, of course, is sexually attracted to the new female 007 and tries his usual seduction tricks, but is baffled when they don't work on a brilliant, young black woman who basically rolls her eyes at him and has no interest in jumping into his bed. Well, certainly not at the beginning."

Som fans vil huske, gik James Bond på pension i slutningen af Spectre, og derfor må der være en ny 007 på pinden, i den kommende film - det er dog værd at nævne, at dette ikke nødvendigvis betyder, at Lashana Lynch er den fremtidige 007. 

Hvad tænker vi om dette? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce