Connery

Lara Croft smukkere end nogensinde

..og om et PlayStation spil, der deler vandene. Se ugens OneTake

Det er som det plejer; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset.

I ugens program er der blandt andet fokus på Tomb Raider og nye billeder, der blandt andet afslører, at Lara Croft er en af de kvinder, der bliver smukkere med alderen.
Læs også: Screenshots - Tomb Raider

Bilspillet mange bilentusiaster venter på; Project Cars - er udskudt igen.
Se også: The Stig - Om Project Cars

En ny controller, skulle gøre alle de eksisterende controllers overflødige og gøre det muligt, at bruge den på tværs af forskellige platforme.
Læs også: Ugens blog - om cross-platform

PlayStations nye eksklusiv titel; The Order: 1886 - deler vandene. Anmelder verden over er fuldstændig uenige - Hvorfor?
Se også: Mads anmeldelse af The Order

Pixel.tv vil være at finde på Danmarks mest prestigefyldte eSports event; Copenhagen Games. Vi løfter sløret for lidt af samarbejdet.
Mere om eSport: INSIDE

Organisationen; The eSports League - har meldt ud, at verdens største Counter-strike CS:GO turnering skal foregå i Köln, og vil byde på en vandvittig præmiepulje.
Læs også: CS:GO skruer op for pengepræmie

Den Røde Kuffert gemmer på en lodtrækning, hvad der er på spil, er en hemmelighed, der kræver at du ser programmet. Du kan deltage i lodtrækningen ved at dele, på en af de sociale medier, at du har set dette afsnit af OneTake, med et link til hvor du har set det - Tag et billede af din deling og sender til os på [email protected] inden torsdag d.  26/2.

Vi kommer omkring input fra jer, der ser med. PC spillet Frozen Cortex og føromtalte The Order: 1886, der er blandt ugens udgivelser og alt muligt andet.

God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce