Connery

Lapdance for studenter

Tidligere hed det Jacques, men nu kan vi endnu bedre lide det!

Lapdance for studenter
For et par år siden hed stedet Jacques, og var ramme omkring mange Connery.dk events. Derefter blev det lavet om og fra den 3. september åbner en ny sexet lap dance klub i København... Vi lover vi nok skal få tjekket stedet ud og give en ninja rating på det - Ja tak!

Det er et internationalt koncept: 7th Heaven, som fokuserer på et lækkert miljø med rimelige priser, privat pokerrum og underholdning fra op til 50 sexede dansere. Altså et koncept, som vi her på Connery.dk kan forstå og forholde os til!

Klubben er placeret i Jacques gamle lokaler, 5 minutter fra Nørreport station. De praler selv med høj standard, stilet og rent miljø med sexede dansere, realistiske priser så selv studerende har råd til at være med.

Live Poker

Foruden rimelige priser og sexede tøser er der ifølge deres hjemmeside live poker: hvor du kan "nyde et slag privat poker, sexede damer og eksklusive omgivelser!"

Priser:

Lap Dance - 200,-

Lingerie Dance - 300,-

Private dance - 400,-

Øl 50 kr.

Drinks 75 kr.

Champagne fra 1.395,- - 13.995,-

Der er også pakkpriser f.eks til polterabend eller lignende dem magter jeg ikke at sidde og copy paste ind så dem kan du klikke her og se


7th Heaven

Hausergade 34, st.

1128 Copenhagen K.

www.7heavencph.dk

Tlf.: +45 28 35 99 19

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce