Connery

Landsholds overblik

Endelig var der lidt opmuntring til det danske fodboldlandshold, da de mødte en lammet islandsk vulkan

Onsdag aften i Parken blev en positiv aften for det danske landhold, da de vandt med cifrene 3-0 og fik dermed slukket den islandske vulkan.
Landsholds overblik
Desværre kan man ikke sige det samme om Danmarks generelle kvalifikation til EM, da de skuffende måtte tage til tak med en 4. plads og dermed igen glippede en slutrunde. Men i onsdags fik vi bevis på, at de stadig har lidt fodbold i benene, hvor der både kom unge og gamle på måltavlen, da både Nicklas Bendtner og Jon Dahl scorede. Det sidste mål stod Thomas Kahlenberg for. Især Bendtner var helt oppe i det skarpe felt, da han både scorede, og var manden bag de 2 andre mål.

Runder skarpt hjørne
Jon Dahl scorede som sagt i landskampen mod Island og kom dermed op på 50 mål i den røde hvide trøje og mangler kun 4 kampe for at komme op på legendariske 100 kampe for Danmark. Så var der jo også lige den yngste mand på banen, nemlig Nicklas Bendter. Selvom han kun er 19 år, spillede han som en der var langt mere rutineret. Han har kun spillet 14 landkampe men har allerede scoret 5 mål, og det må man sige er rigtig flot af sådan en ung spiller.

Andre landshold der missede chancen
Danmark kan midlertidig stadig glæde sig over, at det ikke kun var dem, der skuffede fælt i kvalifikationsrunden. Det samme gjorde England nemlig, de skulle blot have 1 point mod Kroatien, som til gengæld var videre. De var dog blevet lovet fire rigtig fede og dyre Mercedes biler af en russisk millionær, hvis de formåede at besejre England på Wembley stadion. Bare efter 13 min. så det ud til, at den russiske finansmand skulle hoste op med en stor pose penge, da Kroatien kom foran 2-0, men England fik kæmpet sig tilbage og fik udlignet midt i anden halvleg. Men da der manglede ca. 10 min. scorede Kroatien til slutresultatet 2-3, så man kan jo godt sige, at de er rimelig godt "kørende". Tillykke Kroatien. Norge kom heller ikke med, selvom de vandt med 1-4 mod Malta. Det var nemlig Tyrkiet, der tog den plads.

De danske kvinder   
Nu må vi bare håbe, at det ikke går lige så dårligt for de danske kvinder, og at de vinder deres kvalifikation til EM (hvem ser kvindefodbold?, red.). De har lagt forrygende godt ud med to sejre i de to første kampe. Onsdag den 28. møder de Sverige i Stockholm. Det er godt nok ikke om EM den kamp gælder, men til gengæld er det OL, men danskerne går ind til kampen meget undertippede, da de tabte den første kamp 2-4 på hjemmebane i Viborg. Så hvis du har lyst så tag over og se kampen, jeg er sikker på, det bliver spændende. Hvis ikke, så kig endelig på kvaliteten af hunkønnet og test stadionpølserne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce