Connery

Lance Armstrong Live på Discovery!

Hans første interview efter skandalen nogensinde bliver nu muligt at se for danskerne på Discovery Channel.

Lance Armstrong har for nyligt udtalt, at han for første gang siden sine doping-domme og sin fratagelse af titlerne indenfor Tour de France, kommer frem på åbent tv og indrømmer sit misbrug. Cykel-ikonet har i mange år domineret branchen, og hans doping-domme kom som et chok for de fleste, hvilket gør dette interview til noget helt specielt.
Det er 'selveste' Oprah, som får lov til at udspørge den tidligere cykelkonge i mandens eget hus i Austin, Texas, og mødet mellem disse to enormt omtalte personer kan forhåbentlig bringe lidt lys over den tabubelagte historie.
 
Oprah er måske ikke lige drengenes favorit-valg til at interviewe den aftrådte cykelkonge, men af en eller anden grund af har hun haft enorm succes igennem tiden - helt tilbage fra hvor hun blev nomineret til en Oscar i Steven Spielbergs film, Farven lilla til hendes mere indflydelsesrige talkshow, som for en stund gav hende titlen som verdens eneste sorte, kvindelige milliardær.. det må nok være alle de blendere hun har givet ud i løbet af showet.

Vi på Redaktionen ser i hvert fald frem til at høre mere om Armstrongs forklaring på sin doping-sag, og hele baduljen foregår på Discovery Channel og TLC fredag d. 18. januar kl. 03.00 om morgenen. Har du stadigvæk en lille torsdags-brandert sidende i kroppen på det tidspunkt, bliver showet heldigvis genudsendt på Discovery Channel kl. 6.55 og 22.00, samt på TLC kl. 9.05 og 18.30 samme dag.
ANNONCE
Lance Armstrong Live på Discovery!
Del

Seneste nyt