Connery

Lån med omtanke: Sådan finder du de billige kviklån

Kviklån er for nogle ensbetydende med et hurtigt lån, taget uden omtanke på pris og den fremtidige økonomiske situation. Men det behøver langt fra at være tilfældet i dag, da der nu findes sammenligningstjenester som gør det nemt for de danske låntagere at finde frem til de billige kviklån

Sammenlign altid lånene på markedet

En vigtig faktor i optagelsen af lån med omtanke er at du som låntager sørger for grundigt at undersøge markedet for kviklån, inden du optager et lån. Ikke alle kviklån på markedet er oprettet med tanke på låntagerens fremtidige økonomi, hvorfor det er altafgørende at du bruger lidt tid på at navigere mellem lånene. 

En måde hvorpå du let og enkelt kan navigere mellem kviklånene på markedet er ved at bruge en sammenligningstjeneste for kviklån. Sammenligningstjenesten har allerede på forhånd samlet en lang række lån på markedet og overskueliggør dermed låneprocessen. Via sammenligningstjenesten får du mulighed for at sammenligne lånene på parametre som ÅOP, rente, lånebeløb, løbetid og gebyrer. 

Fordelen ved en sammenligningstjeneste er at du hurtigere kan spotte de billige lån når lånemarkedet gennemsigtiggøres. Omvendt kan du lettere frasortere de kviklån som er for dyre eller ikke passer til din økonomiske situation. 

Hvornår er et kviklån billigt? 

Et kviklån er naturligt dyrere end hvis du låner penge i din traditionelle bank. Men for mange er banken ikke en mulighed, eksempelvis fordi de har brug for pengene lige nu og her eller fordi de ikke har en god relation til deres bankrådgiver. 

Når søgningen derfor går på et kviklån er det vigtigt at finde frem til det billigste og bedste. Men hvad gør et kviklån billigt? 

Der er selvfølgelig faktorer som renten, ÅOP og løbetid som alle har stor indflydelse på prisen på dit kviklån. Men det er i realiteten ikke helt så simpelt at slå ned på hvornår et kviklån er billigt for dig. Det afhænger nemlig i høj grad af din økonomiske situation - både din nuværende og din fremtidige. 

Sørg for at være realistisk 

Idet det bedste og billigste lån afhænger af din nuværende og fremtidige økonomiske situation, er det vigtigt at du er realistisk. Læg derfor et budget over din økonomi inden for de seneste 12 måneder og vurder hvor mange penge du både har råd til og behov for at låne. Derudover bør du også overveje hvilke fremtidige store omkostninger du står over for. Har du planer om at flytte inden for det næste års tid? Venter en stor fødselsdag eller en konfirmation forude? 

I så fald vil din fremtidige økonomiske situation også have indflydelse på hvilket type lån du skal vælge. 

Det billigste lån afhænger af din økonomiske situation 

Din egen økonomi har altså indflydelse på hvilket lån som vil være det bedste og billigste for dig som låntager. 

Forventer du en række høje udgifter i den nærmeste fremtid vil det formentlig være billigst og bedst for dig at vælge et lån med en længere løbetid. I så fald har du længere tid til at betale lånet af og som oftest til en lavere månedlig ydelse. 

Står du derimod overfor en stor udgift lige nu, men kan se frem til en mere stabil og højere indkomst i den nærmeste fremtid, kan et lån med en lidt højere rente og lavere løbetid være bedst og billigst for dig. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt