Connery

Kvindernes Kampdag

En hyldest til kvinden - eller rettere: Luk røven Anne Grethe Bjarup Riis

I dag er det kvindernes internationale kampdag. Hvorfor nu det? Kvinderne har jo nærmest lovbestemte krav om dit og dat. Er kvindekampen ikke bare et levn fra fortiden, hvor diverse rødstømper lod deres fortrin få frit lejde og brændte deres tiltrængte BH’er?



Sikkert ikke, hvis man spørger Anne Grethe Bjarup Riis (AGBR). Denne infantile skrigeballon med utrolig dårlige manerer, der har udråbt sig selv som kvinderettighedernes Muhatma Gandhi, lever enhver rødstrømpes hedengangne liv, med angreb til højre og venstre, på alt det der bare tilnærmelsesvis ligner sund fornuft, kønsroller og sex i det hele taget.

 

Nu holder jeg lige en kunstpause og beder dig om, at se på det første klip fra hendes seneste pinlige udfoldelse på nationalt tv, hvor hun i en angiveligt saglig debat med Susanne Møller fra Sexarbejdernes Interesseorganisation, fuldstændig kammer over. Klippet ligger lige ude til højre.
ANNONCE
Anne Grethe i Go' Morgen Danmark
Et gammelt billede, der symboliserer kvindekampen. - Kvindernes Kampdag Et gammelt billede, der symboliserer kvindekampen.
Jeg sad med en mærkelig fornemmelse (og en enorm sympati over for Morten Resen), efter at have set klippet. Jeg var lamslået og dybt forundret.

Indrømmet, så var min respekt for AGBR ikke på noget stort sted i forvejen, men den dalede da til et absolut nulpunkt efter den episode. Hvordan kan man som selvudråbt kvinderetsforkæmper, tillade sig at opføre sig som en provinsielt tåbe, der argumenterer ud fra devisen om, at den der råber højest, er den der har mest ret?

Kære AGBR.

Det er altså utrolig svært, at tage dig seriøst. Du er jo personificeringen af en flabrende skambamse. Et individ, der ikke giver plads til saglig debat. Lad dog sexarbejderne organisere sig i Danmark. Bare fordi du ikke ville kunne sælge din krop til fremmede mænd, er det jo ikke ensbetydende med, at andre ikke kan. Jeg tror dybt og inderligt på, at den lykkelige luder findes - vi har endda en på redaktionen.

Personer der sælger sexuelle ydelser af den ene eller anden art, har fuldt ud ret til, at organisere sig og derved får arbejdsrelaterede rettigheder magen til dem både du og jeg har. Eneste forskel er vel egentligt, at deres erhverv ikke lider under konjunkturmæssige svingninger, for der findes jo altid liderlige mænd i hobetal.

Hvad er det du frygter? Skatteindtægter, ordenlige forhold for de prostituerede eller færre illegale og sygdomsramte prostituerede, der arbejder under en alfons?

Du burde måske tænke lidt længere end dine egne behov og lyster. Se sagen fra sexarbejderes side, i stedet for, at stille dig på bagbenene som en fornærmet teenagetøs, der ikke må får den fede Guccitaske for sin far.

Nu tillader jeg mig, at hive et ord frem, som garanteret får dig til at se rødt: LUDER. Et hæderkronet ord, men det kommer du nok aldrig til at forstå, hvilket jo egentlig også er sagen uvedkommende.

Lad os da hjælpe luderne. Lad os bakke op om deres karrierevalg. De er jo selvstændigt tænkende individer, som sagtens kan tale deres egen sag og træffe velovervejede beslutninger. Husk dog lige, at en luder ikke altid bare er en luder. Der findes flere klassificeringer af en luder.

Tag du en tur på Dampmøllen i Thisted, og efter 20 min. en lørdag aften, har du garanteret allerede spottet de første 18-19 årige trunter, som sælger deres krop for to Mojitos og en halv flaske Verdi, hvorefter aftenen foreviges af iPhone og deles på div. suspekte fora. 

Hvad er værst AGBR?

Gadeluderen, bordelluderen eller diskoteksluderen?

Kærlig hilsen

Michael Pallisgaard

Ludersympatisør

Når det så er sagt, ønskes alle kvinder en glædelig kampdag - håber I finder noget at kæmpe imod.
ANNONCE
Links af relevans
Sexarbejdernes Interesseorganisation:

http://www.s-i-o.dk/


Anne Grete Bjarup Riis:

http://bjarupriis.dk/

Info om Kvindernes Kampdag:

http://da.wikipedia.org/wiki/Kvindernes_internationale_kampdag

Info om Mændendes Kampdag:

Findes ikke...
Del

Seneste nyt

Annonce