Connery

Kvindernes kampdag... er der allerede gået et år?

Så blev det 8. marts igen. Det er utroligt, at det også sker, selvom vi befinder os i et skudår!

Kvindernes kampdag... er der allerede gået et år?
Statsminister Helle Thorning "Gør som jeg siger, ikke som jeg gør" Schmidt sender varme hilsner til kvinder i politik på denne "Kvindernes kampdag" d. 8. marts. Og så siger hun, det handler om retfærdighed. Bullshit!

Der er flere mænd i fængsler, flere hjemløse mænd og flere mænd, som begår selvmord end der er kvinder.
Der findes også mænd, som drømmer om at blive fædre, som det ikke er lykkedes at finde en partner. Hvor er deres gratis inseminering på statens regning? Hvor er vores screening for prostatakræft og støt nosserne kampagner?

I dag, og især i dag d. 8. marts, domineres samfundsdebatten af stærke kvinder, som forventer kvotehensyn og lette bestyrelsesposter. ”Bøh øh, vi bliver frasorteret, der er flere mænd i bestyrelserne, end der er kvinder buhu fucking hu”!

Kvindekampen er blevet til de stærke kvinders kamp for mere indflydelse. Det handler ikke om retfærdighed, men om, at ”jamen jeg er jo kvinde” er et argument i sig selv.

Lad os hellere hakke lidt på den veluddannede kvinde, som står af karriereræset og vender sin dyre uddannelse ryggen, når hun får børn. Respekt for prioriteringen. Jeg hakker først, når selv samme kvinde alligevel forventer en bestyrelsespost foræret, når hun er færdig med lorte bleer og søvnløse nætter – helst uden at have arbejdet sig op i hierarkiet for at opnå det.

Fakta:

Kvinder tager i gennemsnit 276 dages barsel. Mænd tager 26! 30 procent af kvinderne i det offentlige arbejder på deltid ifl. Ugebrevet A4.
Lur mig om ikke der findes mænd, som gerne slap karrieren i 276 dage, hvis ellers deres bedre halvdel ikke blev bitterfisset af det - og argumenterede med deres ret som mødre.

Kvindekampen er overstået. Der er allerede mere ligestilling, end hvad fornuften kan bære.

Kvinde: Stop kampen, udnyt mulighederne, træf dit valg, gå efter at vinde, fyr den af – men luk røven med offerretorikken!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce