Connery

Kvinder på reddit fortæller: Dette irriterer os mest ved mænd

"Uønskede. Dick. Pics"

Selvom man prøver at være åbensindet, så er der bare visse ting, der er typisk kvinder

Og det er selvfølgelig især de irriterende ting, vi generaliserer på. Såsom at kvinder altid er sent på den, bruger alt toiletpapiret og altid siger nej til ekstra fritter, men så alligevel spiser af dem, når fyrens kommer.

Har jeg hørt. 

På askreddit har man vendt den om og spurgt, hvad der irriterer kvinder mest ved mænd, og hvis du ikke vil læse dem alle, men blot høre de vigtigste, kan jeg give dig et lille hint: Dick picks. 

Women of Reddit, what do most guys do that really irritates you? 

DelTacoRio: Sommetider når jeg arbejder sammen med mænd, skal de altid løfte på ekstremt tunge ting foran mig. Når jeg ser, at de kæmper med det, spørger jeg, om de skal have hjælp, hvilket de altid afslår. Det er altså helt okay at sige ja tak til hjælp - hellere det end at I skader jer selv bare for at beskytte jeres maskulinitet. 

EckiMcEckbert: Fyre, der siger, at de ikke vil have et forhold endnu, men som alligvel ville blive jaloux/sure over at se mig med en anden. 

magnum_dorkus: Uønskede. Dick. Pics.

TequilaBeans: Når en fyr tager æren for mit arbejde. Når min partner og jeg er ude sker det ofte, at jeg siger noget i en samtale, som bliver totalt overhørt - når han så to sekunder efter siger det samme, lytter alle interesseret. 

WreakingHavoc640: Når mænd formoder, at jeg intet ved om mange-ting, fordi jeg er en kvinde. Det kan fx være, når det kommer til biler. Når jeg kommer til dit værksted, skal du ikke kalde mig søde eller noget i den stil, og lad være med at spørge mig, om det er min fars/mands/kærestes bil, jeg kører. Nej, det er min. Og ja, jeg ved godt, hvad der er galt med min bil, og hvad der skal laves. 

effieokay: Når fyre lader til at være en god ven, men så totalt stopper med at snakke med en, når de finder ud af, man ikke er interesseret i dem som andet end ven. 

GenJonesMom: Når de fortæller mig, hvordan jeg skal køre bil. 

ConstantReader76: Forsøge at løse alting, når jeg bare prøver at snakke om det. Jeg har mange drengevenner, så det sker ofte for mig. Hvis jeg ønsker et råd, ville jeg bede om det. Sommetider har jeg bare brug for at snakke om ting, der irriterer mig, uden jeg nødvendigvis leder efter en løsning. Det ender altid med, jeg bliver afbrudt midt i, jeg er ved at fortælle noget, fordi de straks skal finde på en løsning. Måske har jeg allerede en løsning og vil bare gerne snakke om problemet? 

BirdLawScholar: Når de siger, jeg ser træt ud - jeg har bare ikke make up på. 

alocinwonderland: Når de afbryder mig. Jeg var ikke klar over, hvor meget dette faktisk skete, før jeg begyndte at holde øje med det. Det sker virkelig ofte til møder. Jeg mener, du har kaldt mig herhen for at høre min professionelle mening, og alligevel vælger du at afbryde mig for at tale selv? ughh!!

toobored4you: Have sex med piger på første date for derefter at sige, de ikke synes, piger skal have sex på første date.. Vælg en side. 

crosswordtypo: Indikere, at vi - kvinder - er totalt anderledes end mænd. Vi er alle mennesker, slap nu af. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce