Connery

Kvinder dømmer dig på dit undertøj!

Griber du bare lige ud efter, hvad der nu lige er (tilnærmelsesvist) rent, før du smutter af sted på job eller date? Og bliver du selv skuffet, hvis din date eller kæreste tager sine snuskede, slidte trusser på?

Så skal du vide, at kvinder dømmer dig på kvaliteten og tilstanden af dit undertøj, og dine t-shirts. Du fremstår som sjusket og useriøs, når dine boksershorts er gamle og hullede, og det er lidt af et turn-off for at sige det mildt. Det kan heldigvis hurtigt ændres, hvis du køber undertøj hos Organic Basics.

ANNONCE

Lækkert undertøj, og en klassisk sort eller hvid t-shirt kan dog hurtigt skaffes, og hvis du køber dem fra Organic Basics holder de sig flotte i længere tid. Det bæredygtige tøj fra det danske firma benytter sig blandt andet af en særlig sølv-teknologi, hvor fibrene væves sammen med naturligt sølv, hvis antimikrobielle effekt således integreres med stoffet. Grundlæggende betyder det at 99.9% af bakterier bliver dræbt i stoffet, og din t-shirt holder sig lugtfri i længere tid. I princippet kan du bruge t-shirten i en uge, før den har brug for at blive vasket. Men alt er selvfølgelig relativt. Hvor ofte du skal vaske din trøje kommer an på din personlige hygiejne og hvor meget du sveder. Og så er det helt sikkert bedst at skifte dine underbukser hver dag. Også selvom de forbliver lugtfri med den nye SilverTech-teknologi. Så er det på plads.

En frisk t-shirt og tilhørende boksershorts er helt sikkert mere tiltrækkende, end de gamle travere, der har forputtet sig bagerst i undertøjsskuffen. At du så også kan informere om, at tøjet er bæredygtigt er bare endnu et plus på kontoen.

 
ANNONCE
Kvinder dømmer dig på dit undertøj!

Organic Basics blev grundlagt i 2013, og efter en solid vækst besluttede de sig for at rykke firmaet til USA i 2016. SilverTech-produktlinjen er resultatet af en meget succesfuld crowdfunding-kampagne, der endte med at indbringe lidt over en million kroner. Målet er at lave tidløst, bæredygtigt tøj i den bedste kvalitet. De er begyndt med det tøj, der sidder allerinderst og arbejder sig udefter. Så på et tidspunkt vil de også producere bæredygtige jakker.

I mellemtiden kan du med blot få klik blive den lykkelige indehaver af både t-shirts og boksershorts hos Organic Basics, der lige nu også tilbyder en rabat på 15% med rabatkoden ’concept15’ lige her.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt