Connery

Kunstig intelligens hjælper iværksættere i gang

Længe har vi hørt devisen "robotterne kommer"

Længe har vi hørt devisen “robotterne kommer”, som i ren Terminator-stil skulle stjæle levebrødet fra den almindelige arbejdsmand. Men lad os lige se på nogle af de fordele, som kunstig intelligens egentlig bidrager med i arbejdslivet.

R2D2 og C-3PO plus lidt mere

Når man hører om robotteknologi (også kaldet robotics) og kunstig intelligens, glider tankerne for mange typisk hen på de klassiske robotter, vi kender fra film, såsom den altid servicemindede R2D2 og dens gyldne ven C-3PO fra Star Wars. Og de er sådan set også et meget godt billede af, hvad kunstig intelligens er.

Robotteknologi bygger på kunstig intelligens, som på en række områder minder om menneskets intelligens. I praksis betyder det, at en software kan overtage nogle funktioner, som tidligere blev udført af mennesker. Og det er en klar fordel for mange forbrugere. Det skærper både konkurrencen på markeder, som længe har befundet sig i status quo, og betyder kortere behandlingstid og billigere ydelser. Kunstig intelligens fjerner altså afstanden mellem forbruger og produkter, ved at gøre en lang række ydelser mere tilgængelige i forhold til pris og information.  

Teknologien gør det lettere og billigere for iværksættere

Tidligere var det sådan, at hvis du ønskede at stifte din egen virksomhed, var det en længere proces, hvor du skulle have fat i en advokat og/eller en revisor. Det gjorde det dyrt og langsommeligt. Så hvis du drømmer om at blive iværksætter, men er beklemt ved tanken om omkostningerne og de praktiske foranstaltninger, er der gode nyheder til dig.

Med hjælp af kunstig intelligens, har en dansk virksomhed gjort det langt nemmere at blive iværksætter. Virksomheden hedder Legal Desk, og gør brugere i stand til at være deres egen advokat gennem en digital platform. Skal du stifte en virksomhed eller bruge et andet juridisk produkt, udfylder du en intelligent webformular, som løbende tilrettelægger sig selv efter dine svar. På den måde stiller formularen de samme spørgsmål, som en advokat ville stille, ligesom at formularen tager udgangspunkt i din situation. Det betyder, at du kan få det ønskede produkt, når du vil og hvor du vil, og til en langt billigere pris end ved en advokat. I dette tilfælde, skaber brugen af kunstig intelligens altså mere frihed for forbrugeren, samtidig med en stor besparelse.

Den teknologiske udvikling betyder, at du i store dele kan sørge for juridisk sikring af dig selv, dine nærmeste og eventuelt din kommende virksomhed.

Læs mere på Legaldesk.dk  

 
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt