Connery

Kunne du tænke dig at komme ud og opleve verden? Så tag på højskole i udlandet!

Du er måske lige blevet student, kørt død i dit studie eller på tærsklen til arbejdsmarkedet. Måske er du kommet derud, hvor du drømmer om at komme til lidt varmere himmelstrøg og opleve nye lande og kulturer. Spring ud af din komfortzone og oplev højskoleånden imens du rejser i et spændende udviklingsland med et højskoleophold i udlandet.

Alle kan have brug for en pause en gang imellem. Måske har du brug for en pause fra studiet, eller måske har du bare brug for at tage væk i din sommerferie. Tag på højskole i udlandet for unge og voksne og kom hjem med en masse nye oplevelser, fornyet selvværd og minder samt ikke mindst kammerater for livet. 

Lær om verden og dig selv 

Ved at rejse ud i verden og tage på højskole i udlandet, får du en bedre forståelse for verden omkring dig – hvilket er en nødvendighed i nutidens globaliserede verden. Det siger utrolig meget om dig som person, at du har valgt at tage ud i verden og møde nye kulturer og mennesker. Det er noget, der er meget værdsat hos kommende arbejdsgivere, og det vil uanset hvad være med til at give et positivt indtryk af dig som person.

Det er en unik mulighed for at lære dig selv bedre at kende – det gør man uden for sin komfortzone. Du får rykket dine grænser og oplever hele tiden nye ting. Du får det unikke fællesskab en højskole giver, hvor du samtidig lærer en masse. Du kan altså forene spændende fag, fællesskab og eventyr. 

Bliv fortrolig med et nyt land

Du vælger selv, hvor du vil hen - der er mange spændende lande, som du måske ikke selv havde tænkt over at besøge i din næste ferie. Du kan fx tage korte højskoleophold i Jordan i Mellemøsten eller Myanmar i Asien. Du kan også tage lange højskoleophold i bl.a. Kenya i Afrika. Et højskoleophold i fx Palæstina kan give dig et indblik i den mellemøstlige kultur og især den konflikt, der præger Palæstina. Du får mulighed for at høre historien fra de lokales side, se landets smukke natur og beduinerne i ørkenen. Det er en alternativ og anderledes rejsedestination, der ikke altid er mulighed for at komme til – men som bestemt bør opleves!

Uanset hvilket land du vælger, vil du under dit ophold komme på mange forskellige ture, hvor du får set forskellige dele af landet, og derved kommer helt tæt på befolkningen. Ved at tage på højskoleophold i udlandet kommer du gennem undervisning og får med dette unikke møde med de lokale, et helt nyt perspektiv på deres kultur, og du får samtidig indblik i, hvordan det kan være at bo i et udviklingsland. 

Højskole for både unge og voksne

Man kan hurtigt komme til at tro, at et højskoleophold kun er for unge mennesker, hvor drinks og byture er i centrum for opholdet. Dog er et højskoleophold i udlandet lærerigt på mange måder og byder på spændende oplevelser for folk i alle aldre. Ofte bliver højskole i udlandet arrangeret i aldersopdelte grupper, sådan at der er større chance for, at man kommer afsted med mere ligesindede mennesker. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce