Connery

Kultfilm 7: Varme Drenge-trilogien

En række 80'er komedier, der blev absolut kult - ikke mindst for de frække scener.

Da undertegnede var en rigtig knejt, var denne trilogi noget af mit kæreste eje. Det var noget af det sjoveste og frækkeste, der i den tid kunne opdrives, medmindre de gamle skulle finde ud af det, eller man skulle sidde midt om natten på Pro7 samt Sat1. Det var guldgruben, og alle kåde drenge i miles omkreds tiggede og bad om at låne dem til lidt hjemmehygge og grin.

"Porky's" eller "Varme Drenge" blev lavet i 1981. Denne hyldende morsomme komedie om teenagerne Pee Wee, Billy, Tommy og Mickey, der er jomfruer i 50'ernes USA, følger den lille flok af highschool elever, som desperat leder efter en dame at nedlægge på stripper-baren, Porkys.
ANNONCE
Kultfilm 7: Varme Drenge-trilogien
Da de bliver rippet for alle deres lommepenge og derefter smidt ud af ejeren, planlægger de seks en hævnaktion, man sent glemmer efter at have beskuet den.

Filmen har så mange herlige replikker samt sjove episoder, at det gør helt ondt at tænke tilbage på. Et af toppunkterne er helt klar, da Tommy stikker sin lille ven igennem sæbedispensoren ind til pigernes omklædningsrum, hvor de alle står nøgne. Dette ser den frygtelige gymnastiklærer Miss Balbricker. Hun griber fat og giver nok verdens dårligste handjob, idet hun bare hiver og hiver og hiver. Kampen ender til alt helt for Tommy med, at han får hevet sin lille ven til sig. Derefter sætter Balbricker en eftersøgning ind på et lem med et modermærke. Filmen bugner af fede episoder. Et absolut must i enhver filmsamling.

"Porky's 2 - The Next Day" eller "Varme Drenge 2 - Dagen Derpå" fra 1983. Så er de 4 knejte på banen igen i en film, der fortsætter direkte hvor 1'eren slutter. Pee Wee Morris og hans sindssyge samling af venner er igen på banen.

De har netop klaret de barske herrer på Porky's bar, men der er en masse andre, som også har fortjent den store behandling. Blandt andre den skinhellige Bubba Flavel, der sammen med sine tilhængere i den moralske forening vil forbyde det Shakespeare-skuespil, eleverne er ved at opsætte på skolen. De sleskede lokalpolitikere, der lyver for alle og er vanvittige racister, der ikke vil se en indianer som Romeo i skolestykket, får også en overhaling. En flok Ku Klux Klan-medlemmer kommer også i vejen. Derfor lægger Pee Wee og de andre endnu en gang en morsom slagplan, som alle vil blive berørt af.

Den lever ikke op til standarden 1'eren satte, men den er stadig ufattelig sjov. Øjeblikke, som da politikerne sidder og ser en gammeldags pornofilm, eller da Ku Klux Klan-medlemmerne bliver tvunget til at smide tøjet og løbe nøgen rundt blandt en større forsamling mennesker, er alt for cool. Små, fede, skallede, hvide mænd er nu altså sjove at se på.
ANNONCE
Kultfilm 7: Varme Drenge-trilogien
"Porky's 3 - Porky's Revenge" eller "Varme Drenge 3" tager udgangspunkt lige efter 2'eren. Den ligner ikke de fortløbende film, men er ekstra beskidt og fyldt med sex-jokes, nøgenhed samt obskure begivenheder.

Drengene er færdige med Shakespeare og klar til at føre skolens basketballhold til finalen.

Porky vender tilbage og skaber problemer for drengene. Efter de ødelagde hans stripklub i 1'eren, har han nu genopbygget den på en gammel floddamper.

Da drengene er ude og køre ser de en nødstedt smuk pige, der står med hovedet nede i køleren på sin bil. De sætter Meat af, hvorefter han erfarer, at hendes ansigt ligner månens overflade med en kofanger spændt rundt om. Det viser sig, at hun er Porkys datter, og hun er lun på Meat. Porky kidnapper ham og vil tvinge ham til at ægte hans datter, hvilket komplicerer hans deltagelse i basketfinalen. Derfor må en dristig redningsaktion stables på benene.

Samtidig søger Miss Balbricker efter en gammel kæreste, og de opdager, at lærerne har nogle mærkelige sexvaner, hvilket selvfølgelig skaber nogle særdeles sjove episoder.

Disse 3 film er i en klasse for sig, og bør, nej ikke engang bør, skal befinde sig på enhver filmkenders filmhylde. Det er så meget kult, at det er lige ved at briste, og undertegnede er lige ved at gøre det beskidte i bukserne.

Hvis du er ligeså vild med filmene som undertegnede, så tjek porkymovies.com ud. Det er guf for kendere. Her kan du se masser af billeder, samt høre replikker fra filmen, plus høre themet fra "Porky-filmene". Guf for kendere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt