Connery

Kulør Bar København

PartyCrewet tjekkede Københavns farverige bar ud - Kulør Bar. Se hvordan det gik!

3 ud af 6 stjerner
Gad vide om hun opdager jeg tager hende på røven...  - Kulør Bar København Gad vide om hun opdager jeg tager hende på røven...

 

Entrépris: 60 kr.

 

Babefaktor: Uforholdsmæssig lav denne aften.

 

Aldersgrænse: Torsdag: 18 år, fredag: 20 år, lørdag: 21 år. – Om torsdagen er Kulør Bar i højt grad præget af gymnasieelever, der trodser det ellers planlagte skolefremmøde fredag morgen.

 

Barpriser: Der serveres fri Tuborg fadøl fra 22-01 på alle stedets åbningsdage (torsdag-lørdag). Desuden serveres i samme tidsinterval Fiskefjæs-shots for 5 kr. stykket. 

Drinks fås fra 65 kr. og opefter. Udvalgte barpriser kan findes på dette link:  
ANNONCE
Efter en uforholdsmæssig lang pause fra anmeldertjenesten var det nu igen tid til, at Connery’s partycrew fik manifesteret sin status, som det mest berygtede af slagsen i indre by.
Derfor besluttede vi os for, at det denne gang skulle være et af byens mest populære gå-i-byen-steder, som skulle stå for skud (så meget desto mere opmærksomhed får vi jo ;-)), og derfor faldt valget på Kulørbar. 

 
ANNONCE
Kulørbar ligger - for de der skulle være i tvivl – på Københavns ubestridt største partyvej Gothersgade, nærmere bestemt i Boltens Gård, Gothersgade 8, der har indgang under det gamle rokokohus fra 1700-tallet af samme navn (wow, der fik anmeldelsen vist lige tilført lidt kulturhistorie).
ANNONCE
Vi ankom omkring 00.30-tiden, betydeligt senere end planlagt, hvilket først og fremmest skyldtes det forfærdelige danske vejr (snevejr i marts måned!?), der næææsten havde gjort Københavns veje ufremkommelige. Dog skal vi ærligt tilstå, at der var en stærk konsensus blandt medlemmerne i partycrewet om, at det var fornuftigt at udskyde turen i den danske vinterkulde en smule, hvorfor vi altså kom lidt sent ud af starthullerne.
ANNONCE
"Nej..Se hvad jeg har fået!"  - Kulør Bar København "Nej..Se hvad jeg har fået!"
Det var dog et særdeles oplagt anmelderhold, der stemplede ind på Kulørbar, efter – som sædvanlig – at være blevet mødt med den ypperste respekt af dørmændene, som straks gelejdede os ind til mødet med barens ansvarshavende, der gav os nogle hurtige informationer, som vi ærlig talt ikke husker, hvad handlede om.

Vi forholdt os mest til, at vi blev udstyret med stedets ølkrus, der giver adgang til fri fadøl indtil kl. 01.00 – for vi havde jo kun en halv time at udnytte det i!

Kulørbar var fyldt til bristepunktet, og dette gav anledning til et kæmpemæssigt kaos foran den store bar på langsiden, hvor der i slutminutterne af fri fadøl-timerne blev udkæmpet en brav kamp om de sidste gratis ølsjatter. Connerycrewet sikrede sig selvfølgelig adskillige opfyldninger.
ANNONCE
Efterfølgende havde vi lejlighed til at udforske stedet med ”anmelderbrillerne” på, og her kunne vi konstatere, at stedets indretning i høj grad legitimerer navnet. Således er væggene overalt prydet med farverig maling, utraditionelt tapet og kulørt, raffineret inventar – alt sammen domineret af et 1001 nats-tema og markeret af en farvestrålende belysning. 
Musikken blev mixet over rytmer fra Disco- og R’n’B-genren, og det store dansegulv var fyldt godt op. Stemningen nåede aldrig for alvor det unikke niveau, men fest det var der! 
ANNONCE
Trutmund og snav i øret... - Kulør Bar København Trutmund og snav i øret...
Babefaktoreren denne aften var en smule varierende, og man skulle til tider se langt efter noget tilforladeligt materiale. Det var dog til stede, og det gik selvfølgelig ikke partycrewets næse forbi.

Alt i alt havde vi en udmærket aften. Vi var specielt vilde med idéen om fri fadøl og 5 kroners shots til kl. 01.00 – dog ærgerlige over, at vi kun kunne nyde en halv times tid af denne fantastiske ordning!

Yderligere var vi en smule skuffet over fremmødet fra det kvindelige køn. Det var ikke ligefrem noget, der gav ekstra point på vores velkendte anmelder-konto.


Man skal ligeledes bide mærke i de forskellige aldersgrænser, som Kulør Bar har (SE INFO-boks til højre). Aldersgrænsen bestemmer i høj grad, hvilke gæster der fester på Kulørbar de forskellige dage!Et godt tip ville være, at man bør samle et hold på omkring 10 stykker og ankomme ved halv 12 tiden – så har man fine forudsætninger for en god aften og kan nå at gøre brug af den frie fadøl! 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce