Connery

Kubisk lyd fra Sandberg

Et par herlige rejsevenner!

5 ud af 6 stjerner
Efter min uheldige oplevelse med ”Music Muffs”, var jeg spændt på endnu et møde med et Sandberg produkt. I denne artikel ser jeg nærmere på USB Cube Speaker Set 2.0 – Højttalere til bærbare computere.
Kubisk lyd fra Sandberg
Jeg vil starte med at skrive lidt om designet: kuberne skinner iøjnefaldende i lækker sort højglans. Lakeringen er smooth, og hjørnerne på de små firkanter er bløde og rundede. Som om det ikke er sexet nok i forvejen, smider de så lige ”wow-det-lyser-blåt”-effekten oveni. De har nemlig været så frække at smide et blæret blåt lys under de små kuber!

Drengerøven i mig jubler, og jeg havde nok klappet i hænderne af begejstring, hvis ikke det havde virket så mærkeligt at sidde og klappe for mig selv!?
ANNONCE
Rent praktisk er de af en beskeden størrelse og vejer næsten ingenting. De er derfor nemme at have med i tasken, når du er på farten. Et kæmpe plus er, at de trækker strøm direkte fra USB ledningen, så man ikke behøver en stikkontakt i umiddelbar i nærhed, når man vil bruge højttalerne.

Så er det lydens tur til at forsøge at overbevise mig, som den kritiske forbruger jeg er. Den starter fint ud, da jeg tænder forsigtigt på volume knappen. Lyden er god og det fungerer, så jeg skruer længere op – lyden er stadig god, og spiller nu højere end de integrerede højttalere på min bærbar. Bassen finder jeg imponerende god for størrelsen af de små krabater, og de overrasker mig faktisk lidt.

 

Jeg beslutter mig selvfølgelig for at finde ud af, hvor højt kuberne egentlig kan spille. Hold da kæft, hvor det kører for det produkt! De kan spille ret så højt, og endda uden, at det lyder den mindste smule forfærdeligt. Bassen lyder også stadig okay.
ANNONCE
Halløjsa Sandberg! Lad os glemme alt om fortiden, alle kan jo lave fejl. Denne gang må jeg sige, at I har ramt plet. I er hermed inde i varmen igen!

Disse Cube Speakers er et fornøjeligt nyt bekendtskab, og så koster de kun 119 kr! Lever de op til prisen? Ja for søren, de er hver en øre værd. Faktisk havde jeg ikke regnet med, at man kunne få et sådant produkt til så billige penge. Jeg er super tilfreds, og kan klart anbefale kuberne som værd at købe, hvis du leder efter lidt sjovere lyd til din laptop.
ANNONCE
Rating:
Det var Bad: ...

Det var Badass: Blæret design, små og handy, god lyd, billige og gode til prisen

Design/materiale: 5/6Lyd:
5/6Mobilitet:
6/6

Overall rating: 5/6

Karakteren er givet i forhold til, hvad højtalerne udgiver sig for at være. Du kan sikkert finde produkter, som er langt dyrere, som sikkert også er langt bedre!
ANNONCE
Del

Seneste nyt