Connery

Kristofer Hivju vender tilbage som Steinar i 48. Beck-film

Mere svensk krimi!

Den 48. film i Beck-serien får premiere den 17. marts 2023, og storfavoritten Kristofer Hivju (Game of Thrones) er tilbage i rollen som Steinar Hovland.

"Dette er en Beck-film, du virkelig godt kan glæde dig til! Aldrig har Beck-gruppen været så presset. Det har været en stor fornøjelse for mig og Steinar at lave denne film og vi håber, at alle Beck-fans i hele verden vil elske den," siger Kristofer Hivju.

ANNONCE
Josef (Martin Wallström) og Steinar (Kristofer Hivju) efterforsker en sag, der hurtigt vokser sig større. Meget større i Beck - Noget for noget - Foto: Johan Paulin / C More - Kristofer Hivju vender tilbage som Steinar i 48. Beck-film Josef (Martin Wallström) og Steinar (Kristofer Hivju) efterforsker en sag, der hurtigt vokser sig større. Meget større i Beck - Noget for noget - Foto: Johan Paulin / C More

En mand bliver fundet død på et loppemarked i det sydlige Stockholm. Til at begynde med ligner det et almindeligt røveri, der er gået galt, men efterforskningen tager en uventet drejning, da Säpo uventet blander sig i sagen. Kent Larsson (Danilo Bejarano) fra Säpo vil have del i al information, som Beck-gruppen kommer frem til og Martin (Peter Haber) indvilliger i at dele oplysninger, med krav om noget for noget - tjenester og gentjenester helt enkelt. Hvad Beck-gruppen ikke ved er, at sagen handler om rigets sikkerhed.

Steinar (Kristofer Hivju) er tilbage i Stockholm efter et længere ophold hjemme i Norge og sammen med Josef (Martin Wallström) leder han efterforskningen af mordet på loppemarkedet, som styrer Beck-gruppen på kollisionskurs med Säpo.

Denne (og de 47 tidligere) Beck-film kan ses på streamingtjenesten C More.

ANNONCE
Del

Seneste nyt