Connery

Konkurrence til klaphatten: Her er DBU landsholdets officielle ur

Uret er en hyldest til den 12. mand

Det danske urmærke, About Vintage, har efterhånden slået en fin praksis op, på at kreere fan-ure til forskellige grene af fodboldens verden. 

Modellen startede med forskellige Limited Edition produktioner til danske klubhold - og peakede for nyligt med et ur for AC Milan

Nu tager de skridtet videre på de danske breddegrader, med et officielt fodbold-landsholdsur i samarbejde med DBU. 

ANNONCE
Tv. Thomas Andersen, About Vintage - Th. Peter Møller, Fodbolddirektør DBU - Foto: PR - Konkurrence til klaphatten: Her er DBU landsholdets officielle ur Tv. Thomas Andersen, About Vintage - Th. Peter Møller, Fodbolddirektør DBU - Foto: PR

"Når landsholdene spiller handler det om at skabe fællesskaber, øjeblikke og højdepunkter som vi aldrig glemmer. Alle vores landshold er til for danskerne. Det samme er det nye ur, som vil huske os på, da tiden stod stille, og de store øjeblikke der venter i fremtiden." lyder det fra DBU fodbolddirektør Peter Møller, i forbindelse med afsløringen af uret. 

Det kommende landshold-ur lanceres af About Vintage den 20. september 2022, så fans har mulighed for at få fat på uret inden VM slutrunden sættes i spil. 

Uret kommer i to forskellige størrelser 36mm og 40mm, til en vejledende salgspris på 1999,- kroner. 

About Vintage oplyser at uret i første omgang produceres i et begrænset oplag - og åbner altså for, at uret nok kan sættes i produktion af flere omgange, hvis det viser sig populært blandt fodbold- og urfans. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt