Connery

Kommer (S)Urge tilbage?

Ro på med hysteriet!

Kommer (S)Urge tilbage?

Flere medier har været hurtige til at samle op på, at Coca Cola relancerer den nostalgiske 90'er softdrink Surge (eller Urge som den hed i dette verdenshjørne). 

Men af og til er folk lidt for hurtige på aftrækkeren, så lad os lige slå det fast: Surge bliver ikke tilgængelig i Danmark. Ihvertfald ikke i denne omgang. Coca Cola skriver i deres amerikanske pressemeddelelse at Surge bliver tilgængelig, kun, via amazon, og bliver dermed den første sodavand fra virksomheden, der kun er tilgængelig via e-commerce. Men den bliver altså IKKE med fragt her til landet.

Hvis du derfor vil have fat i den kitschede sodavand, vil det være lettere for dig at få fat i en norsk bekendt, så sikrer du i samme omgang en flaske med det RIGTIGE navn.

ANNONCE
Hvad er (S)Urge?

Urge eller Surge (Navnet i USA) er en citrus sodavand, blev først solgt i Norge, som testprodukt i 1996. I 1997 blev produktet testet internationalt.

Produktet kom fra Coca-Cola Company, og blev skabt for at konkurrere med Pepsis Mountain Dew. Produktet kom på markedet i 1997, og solgte meget godt i de første par år. Coca-Cola stoppede produktionen i Danmark, Sverige og USA i 2001, men bibeholdt sodavanden i Norge. Dog valgte man at lade 1.5 L flasker udgå i Norge og kun beholde den halve liter, da de store flasker ikke solgte tilstrækkeligt. Efter en Facebook kampagne blev 1.5 L flasker genindført i Norge fra 1. september 2008.

Kilde: Wikipedia

ANNONCE
Surge kommer IKKE til dk.
Kommer (S)Urge tilbage?

Coca Cola Danmark - Hvis I lytter efter, så er det drikken på billedet her, som VI efterspørger.

Del

Seneste nyt