Connery

Kommer flystrejken til at påvirke din sommerferie? Få styr på erstatningen

Det er ret let at søge erstatning for forsinkede og aflyste fly

Sommerferien 2022 står for døren, og efter et par år med begrænset rejseaktivitet og coronapandemi, er rejselysten forståeligt enorm stor. 

Der er bare et par udfordringer, der kan spænde ben for ferieplanerne: Flybilletterne.

SAS' økonomi er i forvejen presset, og en truende pilotstrejke venter forude: Piloterne hos SAS har varslet strejke den 29. juni, og der forventes at kunne påvirke mere end 300 daglige afgange. 

Samme problematik findes hos Norwegian, hvor overenskomstforhandlinger for personalet er gået i hårknude - og har resulteret i at flere af Norwegians teknikere er gået på strejke, denne problematik forventes muligvis at eskalere fra 20. juni, medmindre der findes en mere mindelig løsning på uenighederne. 

ANNONCE
Forsinkede fly tager toppen af ferieglæden - Foto: Unsplash - Kommer flystrejken til at påvirke din sommerferie? Få styr på erstatningen Forsinkede fly tager toppen af ferieglæden - Foto: Unsplash

Hvad gør jeg, hvis mit fly bliver aflyst?

Forsinkede og aflyste fly er åbenlyst ikke gode udsigter for sommerferien, men i det mindste er der mulighed for at indhente erstatning, hvis planerne forpurres af de igangværende strejker. 

Hos servicen Flyhjælp har man gjort det lettere at være uheldig flypassager. Her har man specialiseret sig i at indhente den retmæssige erstatning fra flyselskaberne - og så er det lettere at gå uden om diverse faldgruber og den tid og stress det kræver, selv at fremføre erstatningskrav.

Flyhjælp fører en no cure - no pay forretningsplan, der betyder at servicen ikke koster penge, hvis det viser sig man ikke er berettiget til kompensation eller refusion. 

Lykkes det Flyhjælp at indhente en kompensation, tager de sig betalt i form af et salær: Du kan selv beregne din forventede kompensation og se hvad Flyhjælp tager i salær for en potentiel sag lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce